MAKE UP

Umjetne trepavice u tubi

Novi budući bestseler Max Factora.

Danas je u Zagrebu održana hrvatska premijera Max Factorove False Lash Effect maskare koja u nekoliko poteza postiže efekt umjetnih trepavica. Prezentacija se održala u HNK, što je zapravo vrlo logično, s obzirom na to da je Max Factor odnedavno postala službena šminka ansambla nacionalne kazališne kuće. Novi budući bestseler prezentiran je na glumici Olgi Pakalović, a False Lash Effect maskaru već zovu ‘umjetne trepavice u tubi' jer nudi rješenje za sve one koji vole ili zavide učinku umjetnih trepavica ali ne vole ili se čak boje stavljanja umjetnih trepavica i njihove visoke cijene. Ova nova maskara predstavlja Max Factorovu najveću četkicu do sada koja omogućuje nanošenje maskare od samog korjena do vrha, posebno naglašavajući svaku trepavicu. Zahvaljujući patentiranoj formuli za volumen Liquid LashTM prilikom nanošenja maskara se ne suši brzo, pa ju je moguće nanijeti u više slojeva  bez sljepljivanja ili stvaranja grudica.

Pat McGrath, Global Creative Design Direktor za Max Factor zna puno više od drugih o učinku glamuroznih očiju. Ona je koristila False Lash Effect maskaru u backstagu na svjetskim modnim revijama - kreirajući poznatim svjetskim manekenkama prekrasne zavodljive i prirodno naglašene oči. Rekla je: ‘Ova maskara je stvarno pravi užitak. S njom znam da imam maskaru za volumen koja stvara efekt umjetnih trepavica i jednostavno se koristi. "

 

Max Factor False Lash Effect Maskara dostupna je u tri boje (Crna, Crna/Smeđa, Plava). Preporučena maloprodajna cijena je 101,90 kn

Objavljeno: 06.02.2009. u 17:28

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p