MAKE UP

Upotpunite svoj styling odgovarajućim nijansama lakova za nokte

Kombinirajte lakove za nokte s vrućim jesenskim trendovima

Ukoliko još uvijek niste odabrale svoje omiljene jesenske nijanse laka za nokte, donosimo vam nekoliko inspirativnih ideja kako ih odabrati i uz koje it trendove ih nositi. Stoga, ako u ormaru već imate komade u jarkim bojama, čipki, točkama, koži ili krznu, ovih nekoliko stilskih smjernica bit će vrlo lako implementirati u vaše uobičajene stylinge.  

 

Jarke boje

Mnogi manikeri ove jeseni preporučaju stvaranje jakog kontrasta jesenskoj smjelo obojanoj odjeći. Uzmite u obzir potpuno crni lak za nokte, na koji ćete nanijeti mat nadlak ili svjetlucavi snježno bijeli lak, koji će istaknuti žarke boje još više. Preporuka ide za Chanelov Top Coat Velvet Matte Top Coat i Sally Hansen for J.Mendel complete Salon Manicure lak za nokte.

Čipka

Kako čipka ne bi djelovala predjetinjasto, uparite ju s tamnom, edgy bojom laka za nokte. Boja patliđana bit će u tom slučaju odlična investicija, kao što je primjerice CND lak za nokte u nijansi Dark Amethyst. Ukoliko imate crnu čipkastu haljinicu izbjegavajte crni lak, jer će djelovati preozbiljno. Osim toga, uvijek se možete poigrati naljepnicama za nokte s uzorkom čipke, koji se danas vrlo lako mogu pronaći u drogerijama. S naljepnicama će biti nešto više posla, no definitivno će se dugoročno isplatiti.

Točke

Veliki hit ove sezone definitivno su točke, pogotovo one velike i itekako primjetne. Uz ovakvu kombinaciju, kakvu smo vidjeli na pisti Marca Jacobsa, najbolje je nositi tamnu boju laka na noktima. Preporučljiva je tamnosiva nijansa, koja neće oteti pažnju odjeći i pritom odaberite kremastu, a ne metalik teksturu, kao što je ona Deborah Lippmann, Waking Up In Vegas.

Teški chic

Chic koji graniči s edgy stilom također je in ove jeseni, stoga na noktima možete isfurati nešto potpuno neočekivano. Uzmite, na primjer, Chanelovu hit nijansu sezone Peridot, multidimenzionalnu zlatnu nijansu sa zelenom bojom u tragovima.

Ženstvenost

Prividno ogoljeni nokti, omotani u kremastu nude nijansu, vrlo su ženstveni. Budući boja ovdje ne oduzima pažnju drugim elementima stylinga, poigrajte se oblikom noktiju. Ovalni nokti, neovisno o njihovoj duljini, veliki su trend. Odličan izbor je HIPPxRGB lak za nokte u nijansi F3.

Krzno

Uz ovaj ultra-luksuzni komad sa stavom najbolje ide klasičan crveni lak za nokte. Za hladnije dane ipak izbjegavajte jarku crvenu nijansu i odaberite neku tamniju, koja će na noktima djelovati bogato i dekadentno i komplimentirat će krznenom komadu.

H.B.

Photo: Instyle

Objavljeno: 04.10.2011. u 20:40

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p