MAKE UP

Uredite svoje obrve HD tehnikom

Tehnika koja definira prirodan izgled vaših obrva
fashion.hr 
Upitate li stručnjake za ljepotu koja su dva najosnovnija poteza u ostvarivanju savršenog izgleda, bez svake sumnje odgovorit će vam kako su to baza (puder) i savršeno uređene obrve. Iako često nepravedno zanemarivane, obrve su jedan od najvažnijih detalja na licu koje, ako su pravilno oblikovane, njegovane i našminkane, mogu potpuno otvoriti pogled i promijeniti cjelokupan vizualni dojam lica.
  
Tanke, potpuno počupane i pomalo stroge, kao takve, obrve su odavno završile u ladicama kozmetičke povijest, te se danas akcentira prirodnost, iako moramo primijetiti kako se još od vremena starih Egipćana pa do danas vodi borba između tanki i gustih.
 
No, već neko vrijeme na beauty sceni dominiraju deblje obrve, poput onih britanske manekenke Care Delevingne čiji su postale zaštitni znak. Riječ je zapravo o tome da se baš kao i u svemu poštuje individualnost te da način na koji njegujemo i šminkamo naše lice poštuje pravila koje nam diktira naš karakter. Upravo u ovaj dio uskače HD (High Definition) priča o obrvama.
 
fashion.hr
Riječ je o tretmanu koji savršeno definira prirodnu ljepotu obrva kroz jedinstven i revolucionaran proces. Cijeli niz tehnika oblikovanja obrva kao što su nijansiranje, šišanje, depilacija voskom, oblikovanje koncem, iscrtavanje olovkom, dijelom su nove kozmetičke usluge namijenjene podjednako ženama i muškarcima, odnosno svima onima koji imaju prirodne i teško ukrotive obrve, ali i onima koji žele potaknuti rast obrva. Naime, ovom tehnikom se potiče rast obrva  te je nakon nekoliko tretmana moguće da su vam obrve gušće i definiranije. Sam tretman traje 45 minuta te ga treba ponavljati svakih četiri do pet tjedana ili osam do deset, zavisno od brzine rasta dlačica.
 
fashion.hr
Nakon tretmana imate uredne i definirane obrve s kojima više ne morate voditi brigu svaki dan. HD obrve hit su u svijetu, dok su kod nas tek u začetku. Pričali smo s Tajanom Bikić iz TD make UP & HD brows studia, jednom od pionirki HD obrva. Kaže da se u Hrvatskoj tretman može napraviti na svega nekoliko mjesta, ali da je interes zaista velik.
 
Iva Todorić
Objavljeno: 16.12.2014. u 15:16
Tagovi: Make up, obrve

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p