MAKE UP

Uskoro ćete moći kupiti Balmain ruževe!

Balmain x L'Oreal
balmain loreal
L
'Oréal Paris i Balmain lansiraju capsule kolekciju sad već kultnih Colour Riche ruževa. Olivier Rousteing, kreativni dizajner Balmaina, sudjeluje u cijelom procesu proizvodnje pa ne sumnjamo da će ruževi biti potpuno chic i pomalo pomaknutog dizajna. 

S obzirom na to da se jedan Colour Riche ruž proda svake tri sekunde u svijetu, ne čudi da su upravo taj proizvod u L'Orealu željeli lansirati u posebnoj limitiranoj kolekciji. Novo izdanje ruža bit će napravljeno u 12 novih nijansi koje će biti podijeljene u tri teme boja. Olivier Rousteing surađivat će s L'Orealom u svakom koraku proizvodnje, od samog dizajna ruža sve do reklamne kampanje pa ne sumnjamo da će u svaki dio ubaciti djelić svog pomaknutog i uvijek glamuroznog stila. Ruževi će biti lansirani u rujnu ove godine, prije Paris Fashion Weeka, kako bi se dodatno naglasila činjenica da će L'Oréal Paris biti službeni partner tog tjedna mode. Capsule kolekcija ruževa moći će se kupiti u Balmain Paris trgovinama i odabranima drogerijama koje prodaju L’Oreal Paris retailers. Uz 12 novih nijansi, ekskluzivno će u Balmain trgovinama biti dostupan i jewel etui s tri posebno dizajnirana ruža za sve kolekcionare limitiranih i rijetkih kozmetičkih proizvoda.

"L'Oréal Paris i Balmain dijele istu snažnu viziju feminizma i isti cilj, da osnaže žene i ponude im različite načine za izražavanje svojeg ja. S ovom suradnjom, to ćemo ponuditi svim ženama na svijetu", objasnio je Rousteing, a mi se nadamo kako ćemo ove ruževe moći kupiti i u Hrvatskoj.

balmain loreal
balmain loreal
T.K.
Foto: Instagram
Objavljeno: 04.05.2017. u 10:32

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p