MAKE UP

Usudi se biti drugačiji!

Police parfem 

police parfem
A
ko tražite miris uz koji će vam ovo ljeto ostati u nezaboravnom pamćenju, a niste sigurni da možete odabrati pravi, odaberite Police parfem koji odgovara vašoj osobnosti.

Voli promjenu i dinamičnost, ali istovremeno poštuje tradiciju i vjeruje u vječnu ljubav. Posebna je, ne uklapa se u svakodnevicu, voli život i vodi se slobodnim duhom. Dodaje neodoljivost svojoj jedinstvenosti i obavija svoju misterioznost Police TO BE Rose Blossom parfemom, jer ni jedan drugi ne može bolje opisati sve što je ona. Živahni, citrusni i voćni tonovi unose svježinu u dan kao i njena osobnost, dok gardenija i jasmin odražavaju njenu nesputanost i snagu volje.

police parfem
police parfem
Police žena ne pristaje na ništa manje od muškarca koji je jak, provokativan i samouvjeren. Police TO BE Rebel odraz je muževnosti i jedinstvenosti. Muškarac koji ne igra po pravilima i ne podliježe obrascima treba miris koji će osloboditi njegovu vatrenost i osobnost. Mošus, muškatni oraščić, svježina citrusa i drveni tonovi sve su što je potrebno da postane Police muškarac.

police parfem
police parfem
Police TO BE Rebel i Police TO BE Rose Blossom mirisna su preslika vječne romanse Romea i Julie. Potražite ih ekskluzivno na policama svih dm prodavaonica - TO BE Rebel po cijeni od 159,90 kuna, a TO BE Rose Blossom 169,90 kuna.

police parfem
police parfem
Foto: PR
Objavljeno: 05.06.2017. u 11:41

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p