MAKE UP

Viktor & Rolfov protuotrov

Prvi muški parfem poznatog modnog dvojca

Nizozemski dizajneri, Viktor Horting i Rolf Snoeren, nakon Flowerbomba, uspješnog ženskog mirisa iz 2005., izbacili su na tržište njihov prvi parfem namijenjen muškarcima pod nazivom Antidote.

Miris koji označava novi muški identitet dobiven je nakon četristotinjak različitih testiranja s namjerom da miris postane još senzualniji, svježiji i elegantniji.

"€žOd svih naših proizvoda, Antidote je taj koji najviše sadrži našu autobiografsku crtu. Antidote je više od parfema. Antidote je stav. Stav koji otvara vrata vašeg uma i poziva vas da uživate u beskraju. Moć ne leži  u despotskom izvršavanju vlasti već u snazi muškarca da radi na sebi i pridonosi svijetu oko sebe. Ideja je jasna: zavirite u sebe jer je tamo skrivena vaša snaga"€œ, poručuju V&R.

Promocija Antidotea održana je u lipnju ove godine u New Yorku, za vrijeme trajanja koncerta Rufusa Wainwrighta posvećenog Judy Garland, u Carnegie Hallu. Osim što je Rufus nosio kreaciju V&R-a, osmislio je i stihove za Antidote.

Bočicu parfema je dizajnirao Fabien Baron a u njoj se nalazi tekućina smaragdno-zelene boje. Miris je orijentalan; otvara se notama mente, talijanskog bergamota, mandarine, esencije grejpa i gvatemalskog kardamoma. Srce je jasminovo, a primarne su note ambra, drvo guaiacuma, sandalovine, cedra i mošusa.

Parfem će se moći nabaviti na proljeće 2007.

Objavljeno: 04.11.2006. u 17:34

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p