MAKE UP

Vodena manikura - hit ljeta

Društvene mreže preplavila je manikura inspirirana vodenim bojama

Ljeto je razdoblje najšarenijih manikura, a ovo će obilježiti manikura inspirirana vodenim bojama. Doznajte kako napraviti ovu jednostavnu, a efektnu manikuru.

Vodena manikura je u osnovi ombre manikura samo što uključuje više različitih boja na jednom noktu. Još ljeto nije niti počelo, a ova manikura preplavila je društvene mreže. Najbolje izgleda na kraćim noktima i ako se kombiniraju pastelne i svijetle boje. Najefektnija je kombinacija bijele i pastelno plave boje jer podsjeća na more i valove. 

Karen Gutierrez, nail artistica Selene Gomez otkrila je kako se ova manikura jako lagano radi i sve što vam treba su omiljeni pastelni lakovi za nokte i obična spužva. Karen preporučuje trokutastu spužvicu za make up, jer ćete s takvim oblikom najbolje moći izvesti efekt vodenih boja. Najprije na nokat nanesite neku neprozirnu, neutralnu nijansu poput bijele ili bež. Nakon što se boja osuši uzmite sa spužvicom malo jedne pastelne nijanse i nanesite je na korijen nokta. Drugu nijansu spužvicom nanesite na vrh nokta, ali ostavljajući mjesta između dvije pastelne nijanse tako da se vidi podloga.

 
Nakon toga spužvicu umočite u boju podloge i s njom tapkajte po rubovima obje pastelne nijanse. Tako ćete stvoriti nježnije prijelaze i ombre efekt. Nakon što se sve osušilo, nanesite prozirni top coat koji će sve lijepo sjediniti. Ako želite još jače izražen blurry efekt, top coat nanesite dok se donji sloj još uvijek suši. Ova manikura je zaista jednostavna za izvedbu i ne morate uopće misliti na preciznost jer je posebna baš po tome što će svaki nokat biti jedinstven. Za drugačiji način izvedbe ove manikure, pogledajte video.

 

T.F.
Foto: Instagram
Objavljeno: 05.06.2016. u 10:14

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p