MAKE UP

Vrući trend s modnih pista: Swarovski kristali na kapcima

Make up hit s revije Christiana Diora
Brojne piste New Yorka, Londona, Milana i Pariza do danas su već izdiktirale snažne make up trendove koje ćemo popratiti u idućoj sezoni, no modna kuća Christian Dior nakon nekog je vremena ponovno bila jedna od onih o čijem se maštovitom make upu pričalo još danima.


Nakon ludih beauty izdanja koja je niz svoju pistu slao genijalni John Galliano, novi kreativni direktor Raf Simons ponovno je odlučio riskirati te izaći iz zone komfora ovim maksimalnim make up stilom koji je svoj fokus dobio na očima. Za njega je zaslužna dugogodišnja suradnica branda Pat McGrath, kojoj je ovo bio prvi angažman na Diorovoj ready-to-wear reviji. U tu čast, make up umjetnica je spektakularno ukrasila oči modela, i to stotinama minijaturnih Swarovski kristala.


Svoj dizajn nazvala je "techno butterfly" i namijenila ga svakoj Dior djevojci, ali na potpuno individualan način. 55 modela furalo je jedinstveni i reflektirajući miks teksture i boje, koji se sastojao od obojene baze, preko koje su se lijepili svjetlucavi kristalići u pripadajućim nijansama. Bilo je tu mnogo plave, velikog trenda za proljeće 2013., ali i vibrantnih boja poput ružičaste i narančaste.


Prekrasne, prelijevajuće kapke možete postići i u kućnoj radinosti te brojem kristalića postepeno birati intenzitet kojim želite naglasiti oči. Za one manje hrabre, jednako chic djelovat će tek nekoliko svjetlucavih ukrasa u kutu oka.


H.B.

Objavljeno: 01.10.2012. u 20:21

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p