MAKE UP

Želimo cijelu YSL blagdansku kolekciju!

YSL Sparkle clash

ysl sparkle clash
E
ksplozija zvijezda i proslava blistavila! Riječ je o blagdanskom make upu, ali posve drugačijem! Pripremite se za nešto subverzivno, seksi i nadasve YSL Beauté. YSL vam donosi svoju blagdansku kolekciju Sparkle clash koja nas je u potpunosti osvojila!


"Ovaj je ekskluzivni blagdanski look zamišljen kao inovativna reinterpretacija klasičnog načina mukotrpnog nanošenja slojeva šminke, što je karakteristično za blagdanske prigode. Želio sam ponovo unijeti dašak zabave u glamur te olakšati nanošenje makeupa i učiniti ga zabavnim. A nije li upravo to istinska bit blagdana?", rekao je Lloyd Simmonds kreativni direktor za make up, YSL Beauté

ysl sparkle clash
ysl sparkle clash
ysl sparkle clash

Posebno Sparkle clash izdanje višenamjenske palete

Je li zlatna? Ili pak srebrna? Oduvijek kršeći pravila, YSL Beauté ovom je neodoljivom, svjetlucavom paletom couture make upa, koja odiše prepoznatljivim blagdanskim bojama, dokazao da sukob zlatne i srebrne može rezultirati neobičnim, ali iznenađujuće čarobnim efektom. Ova već na prvi pogled privlačna paleta krije nosivu lepezu nijansi i tekstura, od highlightera s ružičastim i zlatnim podtonovima, četiri nova sjenila u nijansi šljive, zlata, bronce i metalik ružičaste te dva ruža, u savršenoj nude i dramatičnoj crvenoj nijansi. Upotpunjena aplikatorima, dragocjena i praktična paleta idealna je za žene koje žive brzim ritmom života.

ysl sparkle clash

(760 kn)

Posebno Sparkle clash izdanje ruža Rouge pur couture

Ruž je poput blistave haljine koja obavija usne. Kutijicu izvana ukrašava prštava eksplozija zvijezda, zlatnih i srebrnih meteora. Iznutra se kultni ruž transformira u poseban, neponovljiv dar, zahvaljujući unikatnoj zvijezdi utkanoj u teksturu nalik na vosak. Zvijezde ove kolekcije su crvena, narančasta, fuksija i nude, ružičasto-crvena i prigušeno ružičasta. Kombinacija snažnog intenziteta, kremaste teksture i upečatljivih neprovidnih boja rezultira kolekcijom koja oduzima dah. Nijanse skrivene u kutijicama posebnog izdanja prava su poslastica za kolekcionare!

ysl sparkle clash

(305 kn)

Posebno Sparkle clash highlightera Touche Éclat 

Svi poznajemo barem jednu osobu koja ne može živjeti bez Touche Éclata kultnog štapića koji osvjetljava i naglašava ten te ističe prirodni tonus kože, čineći je besprijekornom. Uz posebno izdanje zlatno-srebrne kutijice sa snježnim efektom, svakodnevna ljepota sada dobiva notu ekskluzivnosti!

ysl sparkle clash

(285 kn)


Foto: PR
Objavljeno: 18.11.2016. u 10:10

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p