MAKE UP

Zaboravite na cat eye, u trendu je puppy eye

Hit je linija tušem spuštena prema dolje 

puppy eyes

Cat eye look jedan je od najpopularnijih lookova ikada, a hoće li ga novi trend puppy eyes svrgnuti s trona? Doznajte gdje se prvo pojavio puppy look i zašto mu raste popularnost.

Pravilna linija uz sam rub kapka koja završava preciznim potezom prema gore popularna je još od Kleopatre i drevnog Egipta. Preživjela je sve promjene i trendove i uvijek je bila hit bez obzira na sve. Cat eye looku popularnost leži u moći instantnog postizanja sexy looka mnogim damama. 

puppy eyes 
Puppy eyes look prvo se pojavio u Koreji, jer su tamošnje djevojke željele neviniji izgled očiju, poput psića te veće i zaobljenije oči. Na Istoku je takav look ogroman hit, dok se na zapadu prvi puta pojavio na reviji Marc Jacobsa AW15. Ove godine puppy eyes look mogli smo vidjeti na reviji britanskog brenda PPQ u Londonu. Svi modeli na pistu su izašli su sa pseće nevinim pogledom. Ovakav look čini vaše oči puno okruglijima i većima, za razliku od cat eye looka koji čini sve suprotno. Puppy eye mnogo se lakše i brže postiže od mačkastog looka jer se zapravo crta linija koja slijedi prirodnu liniju oka. I zapravo je vrlo jednostavan za napraviti.

puppy eyes
 
Sve što trebate je tuš u boji koju želite ili olovka, ovisno o tome s čime inače volite raditi takve linije. Kao što i inače činite, povucite liniju uz rub gornjeg kapka i kada dođete do kraja kapka, umjesto da liniju nacrtate prema gore kao u cat eye looku, povucite je prema dolje, kao da nastavljate liniju kapka. Liniju možete povući dokle god želite, ovisno o tome koliko dramatičan look želite postići. Nakon toga pređite na donji kapak i uz rub nacrtajte liniju koju spojite s onom na gornjem kapku. Trebali bi na rubu oka dobiti mali trokutić koji ide prema dolje. Ako ste ekspert za cat eye onda ćete puppy eye moći napraviti praktički žmirećki! Ostaje nam za vidjeti hoće li slađi i mlađi brat sexy cat eyea postati barem upola popularan.
 
T.F.
Foto: Getty Images i Pinterest
Objavljeno: 10.06.2016. u 10:54

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p