MAKE UP

Žana Kožul savjetuje: kako prekriti podočnjake

Saznajte koja je prava nijansa korektora

fashion.hr
 
Kada je hrvatska make up scena u pitanju, jedno ime je neizostavno. Njeno ime je Žana Kožul, osobna je vizažistica naše poznate dizajnerice Aleksandre Dojčinović. Osim Alex u njezine ruke daju se mnogi poznati. A uz njih, njen rad ćete vidjeti na mnogim spotovima, editorijalima i revijama.
 
Jedna od naših najzaposlenijih vizažistica našla je nekoliko minuta vremena da porazgovara s nama o velikom problemu mnogih žena: kako prekriti podočnjake, a pritom izgledati prirodno?
 
'Korektor nikada ne stavljajte ispod pudera, već na puder jer će upravo on odraditi prvu fazu prikrivanja. A ostatak koji niste uspješno prekrili puderom, prekrijte sa žućkasto narančastim korektorom. Takvi tonovi najbolje će neutralizirati tamne nijanse ispod očiju i osvježiti ih. Korektor na područje ispod očiju možete nanijeti kistićem za korektor. S plosnatim kistom biti ćete precizni u prenošenju korektora na lice, no sam korektor je najbolje utapkati prstima, posebno prstenjakom. Prstenjak ima najnježniji dodir od svih prstiju, pa će i rezultat biti najbolji.' savjetovala je Žana.

fashion.hr 
A.J. 
 
photo: privatni album
Objavljeno: 01.12.2014. u 10:11

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p