MAKE UP

Zanimljive frizure i šarenilo make upa na završnoj večeri BIPA FASHION.HR-a

Uvijači na kosi i žuti tuš obilježili posljednju večer

Još jedno izdanje BIPA FASHION.HR-a došlo je svome kraju. Sinoć, u subotu 19. ožujka Ivica Skoko, Ana Maria Ricov, Martina Felja, Zoran Aragović i Ivica Klarić mnogobrojnoj su publici prikazali svoje nove kolekcije, a šarolik make up i neobične frizure obilježile su posljednju večer.

Večer je obilovala zanimljivim make up i beauty uradcima. Mogli smo vidjeti svašta, od žuto zelenog smokey eyes looka pa do žutog tuša. Frizure su ove večeri bile posebno zanimljive, od onih sa šarenim uvijačima pa do pletenica poput klasa žita. Kako su dizajneri kreirali lookove u dogovoru s vodećim stručnjacima beauty industrije, Sašom Jokovićem i Katicom Topčić, pročitajte u nastavku.

"Za reviju Martine Felje koristili smo tuš na očima, umjetne trepavice i intenzivno rozo sjenilo na gornjem kapku, a na donjem debelo nanesenu bijelu izblendanu olovku. Na ostatku lica su lagane konture, a na usnama ružičasti ruž", objasnio je Saša. Što se frizure tiče, Katica nam je objasnila kako se poigrala s prekrasnom i elegantnom pletenicom na samom vrhu čela, a ostatak kose ostavila je lagano valovit i naglasila kako je ovakva frizura veliki hit na modnim pistama.

 
Dalekim istokom inspiriranu reviju Ana Marie Ricov, obilježio je i sličan make up s ravnim jakim obrvama, laganim tušem, crvenim usnama i crnom točkicom ispod očiju. Katica nam je rekla kako su što se frizura tiče, jako pazili na geometriju i linije odjevnih komada i takve čiste linije su upotrijebili i na frizuri koja je imala laganu punđicu na vrhu glave, a ostatak kose bio je ravan i raspušten. 

 

Za reviju Zorana Aragovića korišten je žuti i crni tuš koji su se izvrsno uklapali uz kreacije. Obrve su bile lagano izvučene, a na usnama je bio ružičasti ruž koji je zaokružio cijeli look. Katica nam je rekla nešto o zanimljivim frizurama: "Na modelima smo koristili fenomenalne šarene dodatke na kosi u obliku uvijača da spojimo dizajn komada i frizuru. Ella Dvornik imala je prekrasne volumiozne kovrče inspirirane 40-ima"

 

Reviju Ivice Skoke, obilježio je dramatičan šareni smokey look od žuto zelenih nijansi koji je zaokružen tamno bordo ružem na usnama. Iako je kombinacija boja dramatična, izvrsno se uklopila u romantične Skokove kreacije. Frizure su kao i kreacije, bile beskrajno romantične, sastojale su se od pletenice poput klasa žita i ostatka kose s kovrčama. Mogli bismo reći, kao Marilyn Monroe s pletenicom.
  
 
Tanja Friš
Foto: Jure Perišić
Objavljeno: 20.03.2016. u 14:19

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p