MAKE UP

Zavirili smo u torbicu Nevene Rendeli Vejzović

Što Nevena nosi u torbici?
nevena rendeli
N
evena Rendeli Vejzović, novinarka je, voditeljica i trendseterica koja nas uvijek iznova oduševi svojim odjevnim kombinacijama, ali i besprijekornim make upom i frizurom. Otvorila nam je svoju torbicu i pokazala što sve u njoj nosi.

Zanimalo nas je što je Neveni potrebno da bi svakog dana izgledala njegovano i lijepo pa pogledajte što to svaki dan ima uz sebe u svojoj torbi.

nevena rendeli
"U torbi uvijek nosim sunčane naočale, planer bez kojeg ne znam gdje mi je glava, a ako mi u torbu stane knjiga poput ovog novog romana Damira Karakaša, to mi je super jer u danu uvijek imam praznog hoda kada stignem malo čitati", rekla je Nevena.

nevena rendeli

Svaki dan nosi i mobitel, novčanik i ključeve bez kojih ne ide nigdje. U kozmetičkoj torbici uvijek ima illuminator za područje ispod očiju, korektor i puder za prekrivanje umora, a ako zna da će se dan produžiti na noć onda ponese i serum za osvježavanje lica.

nevena rendeli
"Tu je uvijek i sjajilo, a parfem nosim u đžepnom izdanju u bočici koja izgleda kao metak. Uglavnom, torba mi je često kao 'supersak' jer nikad ne znam ujutro gdje bih mogla završiti navečer
", bila je iskrena Nevena.

nevena rendeli
Tanja Konjevod
Foto: Dora Šarić
Objavljeno: 06.02.2017. u 15:00

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p