MAKE UP

Zavirili smo u torbicu Tihane Harapin

Što Tihana nosi u torbici?

tihana harapin
Tihana Harapin Zalepugin, vlasnica modne agencije Talia Models uvijek nas osvoji svojim monokromatskim, ali posebnim outfitima te besprijekornom frizurom i njegovanim tenom. Otvorila nam je svoju torbicu i pokazala što sve u njoj nosi.

Tihana uvijek sa sobom nosi svoju omiljenu torbu brenda Charlie Design, a ovaj primjerak voli jer je velika pa joj u nju stane sve što joj je potrebno. Ipak, priznaje kako joj torbe nikada nisu dovoljno prostrane. U klasičnoj torbi najčešće ima i jednu manju koja joj služi za posebne prigode, a trenutna je istog brend kao i veća verzija. Tihana nam je rekla kako nikada torbe ne kupuje u specijaliziranim trgovinama jer ne voli brendirane i tipizirane komade te joj nije važno što na njoj piše, važno joj je da na torbi piše njeno ime.

tihana harapin
"Uvijek sa sobom imam svoj stari mobitel s kućicom Crocsicom i vjerojatno jedina još uvijek koristim ovaj primjerak Nokije te se ne kanim od njega oprostiti, ali kao ustupak modernizaciji kupila sam iPad koji mi je zaista koristan. Uz sebe imam i prozirni Mango etui u kojem se nalazi Melem i to je jedino što stavljam na lice tijekom dana s obzirom na to da se ne šminkam. U etuiju se još nalazi i malo ogledalce i mala zaštitna amajlija", rekla nam je Tihana.

tihana harapin

S obzirom na to da jako voli Zaru, ima njihov crni novčanik u kojem su joj kartice i papirnati novac, dok za kovanice ima posebnu malu torbicu u žutoj boji u kojoj se uvijek nalazi i visak koji joj daje odgovore koje razumom ne može dokučiti. Uz sebe uvijek ima i sunčane naočale, a trenutno nosi Fendi model koji je kupila prošle godine u New Yorku i kaže kako je bila jedna od prvih koja ih je imala, a kasnije su postale pravi trend.

tihana harapin
Kako uvijek ima nešto za zapisati, u torbi joj se nalazi i olovka iz Hotela Time u New Yorku, a neizostavna je i Tortica. Tihana nam je rekla kako uz sebe uvijek ima Torticu ili Mozart kuglu jer nikada ne zna kada će joj trebati nešto slatko za podići energiju, šećer ili smanjiti nervozu. Na kraju je zaključila kako njena torba podsjeća na ruske Babuške jer u velikoj ima puno manjih, ali naglašava kako je tako sve uz nju, ali uredno posloženo pa u svakom trenutku zna gdje joj se koja stvar nalazi.

tihana harapin
Tanja Konjevod
Foto: Dora Šarić

Objavljeno: 22.03.2017. u 13:34

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p