MAKE UP

Želimo novu make up paletu Jessice Albe

Odličan novi proizvod

honest paleta jessica alba

Brend prirodne kozmetike The Honest, koji je osnovala Jessica Alba, lansirao je novu Falling for You Make up Palette koja nas je oduševila svojim bojama i praktičnošću. 

Paleta je napravljena u suradnji s Jessicinim dugogodišnjim vizažistom i sadašnjim kreativnim savjetnikom za make up u The Honestu, Danielom Martinom. Inspirirana je Diorovim modnim revijama iz 90-ih gdje je sav make up pretežno bio crven i u bojama bobičastog voća. Martin je želio stvoriti paletu za cijelo lice u kojoj niti jedan pan ne bi ostao netaknut. Kaže kako je htio da svaka nijansa bude nosiva i da odgovara svim tonovima kože. Paletu će koristiti dok šminka glumicu za evente, a kaže kako je paleta odlična za svečane trenutke kao i za svaki dan.

honest paleta jessica alba
Paleta sadrži pet sjenila u prahu, jedno kremasto rumenilo i dvije nijanse ruža za usne, a Martin kaže kako su boje iskoristive i za druge namjene pa tako boju rumenila možete koristiti i kao sjenilo, a ruž kao primer na kapcima. Nijanse su različite od soft shimmerastih do jakih metallic. S obzirom na to da su nijanse prave jesenske, paleta nas je osvojila i želimo je u svojoj make up kolekciji. Može se kupiti na službenoj The Honest stranici po cijeni od $35.

T.K.
Foto: PR
Objavljeno: 10.08.2016. u 10:16

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p