MAKE UP

Želi li zbilja itko da mu usne mirišu na pizzu?

Balzam za usne s okusom havajske pizze

Pizza Hut

Iako su Havaji jedna od najsretnijih zemalja za život, a dokazalo je to istraživanje američkog centra Gallup, po mišljenju mnogih nemaju baš najsretnije rješenje za domaću pizzu. Naime, samo rijetki i odabrani vole autohtonu havajsku pizzu na kojoj, uz konkretne pizza sastojke, prevladava okus ananasa.

Na ljubitelje egzotičnog okusa pizze mislio je poznati brend Pizza Hut koji je u prodaju izbacio limitirano izdanje balzama za usne s okusom havajske pizze. Da, točno ste pročitali. Noseći ovaj balzam - možete cijeli dan uživati u okusu omiljene pizze na svojim usnama. Sastojci u balzamu su, naime, ulje bosiljka, aroma prirodnog ananasa kao i aroma prirodno dimljenog pršuta. Hmmm, što biste rekle na ovaj zanimljivi beauty proizvod s blagim okusom ananasa na mesnoj podlozi?! Ili što bi pak rekli muškarci, koji bi te mesnato-ananasne, usne ljubili?! Ili bi im baš to, na neki čudan način, odgovaralo?

Ovaj balzam za usne dostupan je samo u Velikoj Britaniji, a nas baš zanima, hoće li Pizza Hut nastaviti svoj posao u industriji ljepote nakon lansiranja ovoga proizvoda.

Ma.D.
Foto: Pizza Hut
Objavljeno: 10.07.2017. u 15:26

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p