MAKE UP

Ženstveni make up za svaku priliku

Budi kao… Keira Knightley
keira

Na nedavno održanoj Annual Critics' Choice dodjeli nagrada u Los Angelesu, Keira Knightley pojavila se noseći Delpozo haljinu koju je upotpunila ljubičasto - smećkastim lookom na očima i relativno neutralnim, no istaknutim usnama u prigušenoj crvenkastoj nijansi s izraženim toplim tonom koju popularno zovemo i bojom mesa.


Iako ne možemo saznati što je lijepa Keira točno koristila za ovaj look, lako ga je kopirati koristeći proizvode čiji tonovi vjerno imitiraju one korištene na glumičinom licu. Obzirom da zvijezda filmskog hita “The imitation game” ima sjajan ten, postignite isti takav na svojem licu koristeći Kanebo Sensai Lasting Velvet puder koji daje kvalitetno, a prirodno prekrivanje.
 
makeup
Toplinu Keirinog tena sjajno ćete postići korištenjem Estee Lauder rumenila u nijansi Nude satin. Na očima je najbolje koristiti paletu u spektru boja koja sadrži ljubičaste i neutralne, zemljane tonove kakvu ima Hourglassova Monochrome Modernist paleta u nijansi Exposure. Za kraj, na usne nanesite Revlonov Plumalicious.

Look dovršite ležernim odmicanjem kose od lica vezanjem u casual pundžu. Ovakav look savršen je za noćne prilike, ali i za dan jer, uz dašak ženstvenog glamura kojim odiše, zadržava i dozu decentnosti.

J. S.
Foto: Getty Images, PR
Objavljeno: 31.01.2015. u 14:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p