MAKE UP

Zlatne godine

Nakon kavijara i svile i zlato dobiva svojih pet minuta

Revolucionaran proizvod iz La Prairie - Pure Gold Cellular Radiance Concentrate, za razliku od dosadašnjih anti-age proizvoda, sadrži de-age formulu koja, ne samo da sprečava starenje, nego služi i za pomlađivanje kože.

Radi se o serumu dobivenom od najfinijih čestica 24karatnog zlata koji vraća zdrav izgled, mladolikost i vitalnost kože tako što ju podiže, učvršćuje i daje joj poseban sjaj.  Ovaj de-age koncentrat ispunjava bore, olakšava koži apsorpciju kisika, izbljeđuje mrlje na koži, ubrzava eksfolijaciju i priskrbljuje koži senzualni zlatasti sjaj. Sadržaj bočice je vrlo malen pa bi i rezultati trebali biti brzo vidljivi. Cijena je prava sitnica – oko 500 američkih dolara.

Iz druge kozmetičke kuće Dior, najavljuju sastojcima drukčiji proizvod, ali sličnog imena, izgleda i namjene - L'Or de Vie (zlato života). Ovaj zlatni proizvod ne crpi svoju snagu iz plemenitog metala već iz drugog, također vrlo vrijednog sastojka sadržanog u vinovoj lozi Chateau d'Yquem. Nova formula izrađena je od biljnog soka kojim su protkane mladice loze vrhunske kakvoće – sauvignona. L'Or de Vie će biti dostupan u obliku kreme i ekstrakta, a cijene će se kretati od 320 do 350 američkih dolara.

Objavljeno: 06.11.2006. u 14:33

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p