MAKE UP

Zrinka Cvitešić predstavila nove make-up trendove L’Oreal Parisa

Naša poznata glumica zabljesnula je na Sarajevo film festivaluL’Oreal Paris, službeni make-up sponzor Sarajevo Film Festivala, predstavio je nove trendove u šminkanju nazvane So couture!, Summer look i Metallic look koje je osobno predstavila glumica Zrinka Cvitešić na jučerašnjoj konferenciji za medije.

SO COUTURE make-up look je izuzetno luksuzan, inspiriran glamurom zlatnog doba Hollywooda i velikim filmskim divama. Oči su precizno iscrtane tušem, dodatno naglašene volumenskom maskarom Volume Million Lashes So Couture, a nezaobilazni crveni ruž za usne i nježno ružičasti obrazi dovoljni su za besprijekoran, elegantan i profinjen finish.


SUMMER look baziran je na tirkizno plavim nijansama na očima i licu obasjanom svjetlucavim česticama bronzera, koje će podsjećati na ljeto i kada više ne budete na moru. Zrinka se odlučila za koraljni lak za nokte, koji savršeno pristaje uz preplanulu put, a oči je istaknula False Lash Wings maskarom, koja dodatno produžuje trepavice u vanjskom uglu oka.

FALL make-up look obožavat će prave zavodnice, koje će dotaknuti svoje kapke intenzivnim metalik bojama novih L’Oréal Paris mono sjenila, koje se prelijevaju ovisno o svjetlosti i uglu promatranja, a dramatičnost pogleda i intenzivan volumen postići će maskarom Volume Million Lashes Excess.“Zaista je velika čast biti na jubileju Sarajevo Film Festivala, naročito kao gošća L’Oreal Parisa čiji su proizvodi sastavni dio mog poslovnog i privatnog svijeta. Sva tri look-a koja smo pripremili i prezentovali danas na Festivalskom trgu će, vjerujem, poslužiti mnogim damama kao inspiracija za predstojeće dane festivala. Ono što bih posebno istakla je da sam, u ovoj suradnji zaista osjetila duboku posvećenost tima L'Oreala u otkrivanju i isticanju prirodne ljepote u svakoj od nas”, istakla je Zrinka Cvitešić.

photo: L'Oreal Paris

Objavljeno: 17.08.2014. u 12:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p