VIJESTI

Novi puder s kojim ćete brzo popraviti look

Novitet koji će vam uljepšati jesen
Puder
Iz Lancomea stiže nova iznimna formula pudera Teint Idole Ultra Wear Stick dostupna u 10 nijansi, a osigurava maksimalno prekrivanje uz nevjerojatan osjećaj lakoće. Jednostavno se koristi i omogućuje odličnu kontrolu prilikom nanošenja, izvrstan je za baršunast, mat finiš.
 
Osim što dolazi u vrlo praktičnom pakiranju, ovaj svestrani stick možete koristiti kao podlogu, za popravljanje šminke, kreiranje beauty lookova ili oblikovanje crta lica tehnikama konturiranja. Riječ je o iznimno popularnoj tehnici iscrtavanja crta lica koja je postala jedan od vodećih trendova. Temelji se na konceptu nanošenja svjetlije nijanse duž nosa, na luk na gornjoj usni te na vrhove jagodica, a tamnije nijanse preko gornjeg dijela čela, jagodica i vilice za naglašavanje i uljepšavanje crta lica. Teint Idole Ultra Wear Stick savršeno je rješenje za konturiranje, u svim situacijama, bez obzira na to nalazite li se kod kuće ispred zrcala ili obavljate nešto po gradu. Pakiranje je prilagođeno pa će vam omogućiti i olakšati nanošenje točne količine proizvoda koji se lagano stapa s kožom, a kao rezultat ćete dobiti besprijekoran ten. Savjet više, nanosite li tamnije nijanse, odlučite se za onu koja je dva do tri tona tamnija od vašeg tena - za odvažniji rezultat.

puder

Devedeset i devet posto žena koje su ga isprobale rekle su da su zahvaljujući tekućem puderu Teint Idole Ultra Wear pronašle nijansu koja točno odgovara njihovoj boji kože - i to ne slučajno. Žene ga odabiru jer im pruža slobodu pa mogu intenzivno proživjeti svaki trenutak i pritom zračiti samopouzdanjem, bez trunke nelagode. Vrhunska formula, postojanost i maksimalno prekrivanje koje osigurava Teint Idole Ultra Wear ne samo da ispunjavaju sva očekivanja žena, već im pruža i puno više od toga. Najvažnije, svestrani proizvodi visoke učinkovitosti iz ove linije mogu se koristiti za kreiranje lookova na brz i jednostavan način, uz besprijekoran rezultat. Formulama pudera dodan je novi pigment, ultramarin plava. U kombinaciji s crvenom, ova boja omogućuje kreiranje čitavog spektra bogatih, intenzivnih i vibrantno sjajnih tamnih nijansi, za besprijekoran make up i optimalnu pokrivenost te savršeno prirodan finiš. Zahvaljujući ovom pigmentu, žene tamnije puti napokon mogu odabrati odgovarajuću nijansu koja ističe i odražava prirodnu ljepotu njihove kože. Cijena ovoga pudera je 337 kuna. 


Ma.D.
Foto: PR
Objavljeno: 24.09.2017. u 10:00

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p