BEAUTY

Proizvodi koje ovog ljeta morate imati!

Uz ove proizvode ljeto će vam biti bezbrižno

dnevne leće

Svako godišnje doba sa sobom nosi svoje must have proizvode bez kojih jednostavno ne možemo. Ovog ljeta odabrali smo za vas one neizostavne za bezbrižno, dugo i sunčano ljeto.  

Regenerator u spreju

Sunce i sol jako oštećuju kosu, a sigurno ne želite ljeto provesti s kosom poput slame. Posegnite za regeneratorom u spreju koji se ne ispire, a njegovat će vašu kosu cijelo ljeto i dati joj potreban sjaj. Još bi bolje bilo ako biste pronašli regenerator u spreju koji ima zaštitni faktor koji će dodatno vašu kosu štititi od sunca.

Termalna voda

Termalne vode must have su proizvod za ljeto. One su odličan multifunkcionalni proizvod koji služi kao izvor olakšanja i osvježenja u ljetnim mjesecima kada je naša koža izložena suncu i drugim vanjskim čimbenicima koji je čine osjetljivom i nadraženom. Ljeti termalne vode mogu poslužiti kao noćna krema ili kao fiksator make upa pa ćete tijekom cijelog dana osjećati osvježenje na koži.

Ulje za tijelo

Ulja za tijelo jedna su od najpopularnijih proizvoda ljeti, a pogotovo ona koja sadrže svjetlucave čestice pa daju predivan sjaj koži. Ulja su odličan ljetni proizvod jer osim što dobro mirišu, hrane kožu sprječavajući njeno isušivanje. Nakon tuširanja, ulje umasirajte u vlažnu i toplu kožu, a možete ulje nositi i u torbici ako vam zatreba hitna hidratacija.

Jednodnevne kontaktne leće

Osobama koje nose naočale, ljeto je vjerojatno najgore godišnje doba jer osim što ne mogu nositi sunčane naočale, dok se kupaju u moru ili bazenu, slabije vide, ali postoji rješenje. Jednodnevne leće odličan su izum i pravi spas za ljeto! Želite kontaktne leće već od 7 kuna dnevno ?** Iskoristite ljetnu akciju 33% gratis za jednodnevne kontaktne leće DAILIES: uz pakiranje od 90 leća dobivate 30 leća gratis, a uz pakiranje od 30 leća dobivate 10 leća gratis!

DAILIES jednodnevne leće savršene su ako trebate korekciju vida, a želite uživati u moru, odbojci na pijesku i drugim ljetnim aktivnostima…* Imate astigmatizam? DAILIES AquaComfort Plus Toric pravi su izbor za korekciju astigmatizma! Isprobajte DAILIES  i zaboravite na brigu oko brisanja, čišćenja, skidanja/stavljanja naočala. 
 
DAILIES leće tako su jednostavne - nema potrebe za čišćenjem i održavanjem  tekućinama za leće. Navečer ih samo bacite i drugi dan uzmete svjež, novi par! Zato se jednodnevne leće smatraju idealnima za početnike u nošenju kontaktnih leća. Također, najhigijenskije su jer svaki dan bacate iskorištenu leću i stavljate novu, čistu leću u oko. DAILIES po najpovoljnijim cijenama, uz 33% gratis leća na poklon, potražite OVDJE!

dnevne leće

* Savjetujte se sa svojim očnim specijalistom o nošenju kontaktnih leća tijekom sportskih aktivnosti, uključujući plivanje.
**pakiranje od 90 leća, tijekom promocije 33% gratis leća!

Promocija traje do 31.08.2016.g.,odnosno do isteka zaliha.
 
Foto: PR
Objavljeno: 27.06.2016. u 15:53

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p