BEAUTY

Savršeni poklon za prave gentlemane

Poklon paketi Gentelman's Essential sadrže sve što je jednom gospodinu potrebno
gentlemans essentials
 
Gentlemansko ponašanje, pristojnost, uviđavnost i samopouzdanje, tradicionalne su odlike pravog gentlemana, onoga čije su kvalitete bezvremenske i klasične.

Gentlemen nigdje ne može proći nezapaženo, malo će tko ostati ravnodušan na njegovu pojavu, a ako, uz šarmantan osmijeh i s pravom dozom smisla za humor, doda i redovitu pravilnu njegu svojih najistaknutijih atributa, gentlemanu je zajamčen uspjeh. S obzirom da sve žene vole gentelmene, Gospon Fulir se pobrinuo za idealne blagdanske poklone. Internet trgovina koja nudi sve što je pravom gospodinu potrebno, privlačna je i milostivicama, makar kako bi najboljim preparatima za mušku njegu opremile svoju gospodu. Doza samopouzdanja, stava i mudrosti koju gospodinu daje lijepa i njegovana brada, učinit će ga uistinu neodoljivim.
 
gentlemans essentials
Paketi Gospon Fulir, Gospon Ban, Gospon Kralj, Gospon Car, Gospon Grof, Gospon Barun i Gospon Knez sadrže sve što je gospodinu potrebno za savršenu njegu, a kako se milostive ne bi osjetile zaboravljeno, tu je i paket Milostiva Grofica. Svaki paket je pakiran u Gentelman's Essential premium kutiju i spreman za pod bor. Nema muke s parkiranjem, nema nesnosne gradske gužve, nema čekanja na blagajni, štedimo vrijeme i živce. Sve to na možete pronaći na www.gosponfulir.com.
Objavljeno: 04.12.2015. u 12:11
Tagovi: muškarci, beauty

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p