VIJESTI

Kultni Chloé parfem stiže u novom izdanju

Chloé Eau de Parfum: ikona među parfemima slavi 10 godina
Chloé Absolu de Parfum
S
vake sezone lansiraju se novi parfemi, a kozmetičke kuće se natječu koja će predstaviti onaj koji će dominirati te godine. No, u moru mnogobrojnih mirisnih noviteta, povremeno se kreira upravo onaj parfem koji postaje mirisna ikona.

Takvi parfemi bude sjećanja, vežu nas uz određene događaje i imaju tu sposobnost da samo svojim mirisom nas u jednom sekundi odvedu na neko posve drugačije mjesto. Oni pričaju priče. Ako pričamo o ikonama među parfemima, Chloé Eau de Parfum je onaj miris koji je jednako popularan na dan svog predstavljanja kao i danas. Najprepoznatljiviji miris francuske modne kuće Chloé izuzetno je nježan, a njegov miris osvojio je žene diljem svijeta. Parfem su kreirali Michel Almairac i Amandine Marie, a 2008. godine je najavljen kao klasični signature miris modne kuće. Kombinacija ruža, pačulija i vanilije i danas se ubraja među one najdraže.

Jedan od razloga zašto žene vole ovaj kultni miris je taj što je on u isto vrijeme nježan, ali ne preženstven, upečatljiv, ali ne nametljiv. Tijekom deset godina obitelj ovog popularnog parfema se samo širila, a danas se sastoji od L'Eau de Chloé, Roses de Chloé, Chloé Eau de Toilette Chloé Fleur de Parfum. Na jubilarni rođendan ova mirisna obitelj dobiva i novog člana koji u prodaju stiže 16. listopada. U pitanju je Chloé Absolue de Parfum - intenzivniji, dublji i jači miris. Parfem nudi bogatu cvjetno-drvenu kompoziciju kao pojačanu i rafiniraniju verziju već intenzivnog originala. Ovaj miris stiže u limitiranoj izdanju, stoga ne sumnjamo da će biti razgrabljen u kratkom roku.

 

A post shared by Karoline Herr (@frollein_herr) on

Objavljeno: 05.10.2017. u 13:36

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p