KOŽA

Čistač za lice koji izvrsno uklanja nečistoće

Novi uljni balzam za mekšu i čišću kožu
balzam
Svakodnevica nam je prepuna kontradikcija. Dah osvježavamo trakicama koje se tope na jeziku, dezodoransima osvježavamo različite dijelove tijela, od mikroba se štitimo antibakterijskim gelovima. Ipak, mnogi od nas svijetom hodaju prljave kože. Zvuči grubo? Možda i ne! 

Kao odgovor na ovaj izazov Dermalogica svojim korisnicima dugi niz godina preporučuje tehniku dvostrukog čišćenja – a novi Dermalogica čistač PreCleanse Balm logičan je nastavak priče o kvalitetno očišćenoj koži. Njegova glavna aktivna komponenta – ulje koštice marelice, u dodiru s vodom pretvara se u mliječnu emulziju te učinkovito otapa sebum, vodootporni make up, polutante i metaboličke produkte zarobljene u porama. Istodobno, kompleksom prirodnih biolipida jača zaštitnu barijeru štiteći kožu od dehidracije. Eterična biljna ulja i ekstrakti citrusa (lavanda, gorka naranča, grejp, mandarina, limunska trava, ulje kore limuna) krijepe i osvježavaju kožu toliko da će ritual čišćenja, voljeti sva vaša osjetila.

balzam
Verzija najprodavanijeg uljnog čistača, sada dolazi u obliku raskošnog balzama, brzo i efikasno uklanja sebum, teški make up i nečistoće. Aktivira se vodom, a svojim citrusnim notama i eteričnim biljnim uljima krijepi kožu te ritual čišćenja čini ugodnim svim osjetilima. Većina nas upotrebljava klasična sredstva za čišćenje lica koja sadržavaju površinski aktivne tvari koje “odrađuju” prvu fazu čišćenja; emulgiraju čestice (prljavštinu, make up) topive u vodi, dok se one topive u ulju zadržavaju na licu, osobito ako je riječ o masnom tipu kože. Uzimajući u obzir sve što se tijekom dana nakuplja na koži, nije teško zaključiti da jednim običnim čistačem ne možemo ukloniti sav sebum, nečistoće i ostatke proizvoda zarobljene u porama. Jezikom kemije: slično privlači slično. Upravo to je prednost ovog sredstva za čišćenje čija je glavna aktivna komponenta ulje. Lako otapa slojeve sebuma i vodootpornog make upa jer se molekule masnoće međusobno vežu. Uz dodatak vode, uljni čistač pretvara se u emulziju te uklanja nečistoću iz pora. Nježno uklanja ostatke nečistoće s lica i pomaže prirodnom biolipidnom kompleksu sačuvati vlagu u koži i jačati zaštitnu barijeru, dok će ulje koštica marelice vašu kožu njegovati i nahraniti. Idealan je za normalnu i suhu kožu i što je najvažnije, smije se nanositi i na područje oko očiju. Ne sadrži parabene, umjetne mirise i boje. Ono što ovaj proizvod čini posebnim u odnosu na ostale čistače jest praktična silikonska rukavica koja dolazi u pakiranju s ovim balzamom. Proizvod je dostupan na prodajnim mjestima i u web trgovini po cijeni od 356 kuna. U nastavku pogledajte video s uputama i savjetima o ispravnom korištenju silikonske rukavice.


Foto: PR
Objavljeno: 27.09.2017. u 11:58

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p