VIJESTI

10 beauty aplikacija koje morate imati

Ove će vas aplikacije oduševiti
 app
 
Gotovo da i nema osobe koja danas ne posjeduje neku vrstu pametnog telefona, a aplikacije su postale neizostavan dio naše svakodnevice jer nam informacije čine lako dostupnima. Jeste li znali da u svega nekoliko klikova možete virtualno testirati različite make up lookove, saznati sve o svojim najdražim proizvodima ili pronaći jeftinije opcije najdraže luksuzne kozmetike? Ako još niste otkrili magičan svijet beauty aplikacija, vrijeme je da ga upoznate sada.

loreal
Make up Genius, L’oreal Paris
Ova besplatna iPhone aplikacija funkcionira na principu prednje kamere na pametnim telefonima i analizira 64 točke na vašem licu kako bi u virtualnom okruženju na njega savršeno nanijela ruž, rumenilo, sjenila i eyelinere. Obzirom da aplikacija funkcionira na principu kamere, a ne fotografija, svaki look možete vidjeti iz različitih kutova. Genijalno, zar ne?
 
app
Think Dirty
Još jedna besplatna aplikacija dolazi nam iz Amerike, a dostupna je također samo za iPhone. Radi se o sjajnom pomagaču za sve one koji paze na sastav svojih proizvoda. Utipkate naziv proizvoda, a on vam u sekundi izbaci čitav sastav omiljene kreme, šampona ili pudera s jasno naglašenim potencijalno opasnim sastojcima.
 
facetune
Facetune
Ako ne znate koristiti Photoshop, a volite okidati selfieje, treba vam aplikacija koja se zove Facetune. Za nju ne morate imati nikakve vještine obrade slika, a za 2.99 dolara (20 kuna), svaki će selfie biti apsolutno savršen. Aplikacija je dostupna za iPhone, Android i Windows mobitele.

app
Drugstore Dupes
20 kuna košta i vrlo korisna beauty aplikacija za iPhone koju poznajemo pod imenom Drugstore Dupes. Ova aplikacija je must-have za sve one koji uvijek traže jeftinije alternative skupim kozmetičkim proizvodima. Dugo želite skupocjenu paletu sjenila? Nema problema - Drugstore Dupes će sigurno imati prijedlog najsličnijeg jeftinog proizvoda za vas.
 
app
Hair Color, Modiface
Jeste li se ikada pitali kako biste izgledali da se obojate u plavo ili bakreno crveno? Posve besplatni Modiface ima rješenje za vas. Sve što trebate napraviti je uploadati fotografiju, a Modiface će savršeno vjerno zamijeniti originalnu boju vaše kose novom bojom po izboru. Birati možete između čak 30 nijansi, a aplikacija je dostupna za iPhone, Android i Windows pametne telefone.
 
app
Nail Snob
Besplatna aplikacija Nail Snob vam omogućuje da u bazu spremate svoje najdraže lakove pod točnim nijansama. Nemojte se više nikada dovesti u situaciju da se ne možete sjetiti točne nijanse laka koju želite već dugo.

plum
Plum Perfect
Ova besplatna iPhone aplikacija koristi tehnologiju prepoznavanja lica kako bi odredila vaš točni ton i podton kože, kose i boju očiju, a prema rezultatima onda možete dalje saznati kakav vam kolorit make upa najbolje odgovara.

app
Leaping Bunny
Ako koristite isključivo kozmetiku koja nije testirana na životinjama, Leaping Bunny aplikacija dostupna za iPhone i Android telefone je točno ono što vam treba. Na ovoj besplatnoj aplikaciji u trenu pronađite informacije o etičkim brandovima, od deterdženta do parfema, i kupujte pametno.

nevus
Nevus
Nevus ćete morati platiti tri dolara (20 kuna), ali će vam dugoročno koža biti zahvalna na tome. Naime, ova aplikacija za Android i iPhone vas precizno informira kada i koliko proizvoda sa zaštitnim faktorom trebate nanositi kako vam koža nikada ne bi ostala izložena suncu i negativnim učincima fototarenja.
appBellashoot
Ova zgodna i besplatna aplikacija za iPhone omogućuje vam da u dva klika dobijete recenzije, tutoriale i savjete od svojih najdražih beauty blogera.

J. S.
Foto: PR
Objavljeno: 02.02.2015. u 13:12

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p