VIJESTI

10 best buy proizvoda za kosu

Ove proizvode morate imati!

Suha kosa? Masna kosa? Perut? Dovoljno elektriciteta u kosi da izvodite pokuse iz fizike u osnovnim školama? Vrijeme je da proučite našu listu!

Najbolji proizvod protiv elektriciteta

Frizz-Ease Hair Serum Original Formula, John Frieda

Kosa leti an sve strane i stalno se javljaju pojedine dlake koje neposlušno strše? Isprobajte ovaj serum koji ne otežava kosu, ali ju drži pod kontrolom!

Najbolji lak za kosu

Elnett Satin, L'Oréal Paris

Ovaj old- school lak ne otežava kosu, ali joj daje čvrstoću, a lako se isčešlja. Funkcionira na svim tipovima kose, a može se pronaći i u mini verziji za u torbu.

Najbolja zaštita od vrućine

Tecni.art Hot Style Constructor, L'Oréal Professionnel

Vrući mlaz zraka ili keramička ploča može spržiti kosu. Ovaj proizvod je pogodan za sve tipove kose, a kao dodatni plus tu je fini sjaj na kraju.

Najbolji fen

Superturbo 3000, Parlux

Navodno ga koristi Kate Moss. Kad sušite kosu okrenite se naglavce da dobijete na volumenu, umjesto hrpe kose koja beživotno stoji. Veliki plus je odabir mnogo različitih varijanti topline i snage.

Najbolja pegla

IV Styler, Ghd

Ako želite transformirati izgled u samo nekoliko minuta, ovo je pegla koju tražite! Otkad je 2003. izašla na tržište jedna je od najomiljenijih, a moguće je i kreirati kovrče s njom.

                               

Najbolji proizvod za ravnanje

Tecni.art Liss Control, L'Oréal Professionnel

Ova gel krema može se nanijeti i na mokru kosu i na suhu kosu. Možete kreirati ravni sleek look, ali i čupave frizure na kratkoj kosi.

Najbolji šampon za suhu kosu

Bain Satin, Kérastase

Ako imate suhu kosu koja je uz to oštećena isprobajte ovaj šampon. Hrani kosu od korijena vrhova, navodno je i Cate Blanchett njegov fan.

Najbolji šampon protiv peruti

Bain Gommage, Kérastase

Jednom tjedno operite kosu ovim šamponom da se riješite peruti, a kasnije ga koristite svaka tri tjedna da održite savršeno stanje. Ima lijep miris i uistinu funkcionira.

                                      

Najbolja zaštita od Sunca

Soleil, Kérastase

Ova kolekcija zaštiti će vašu kosu i od najjačeg Sunca. Sprejevi koji se ne ispiru, kreme s UV zaštitom i šamponi za nakon izlaganja kose Suncu sačuvat će vaše šišanje tijekom cijelog godišnjeg.

Najbolja linija za obojenu kosu

Technician Color Care, Frédéric Fekkai

Ako vam boja brzo blijedi naoružajte se ovom kolekcijom za kosu. Riječ je o profesionalnim preparatima koji sprečavaju blijeđenje i hrane kosu.

 

Borina Kopčić

Objavljeno: 19.01.2010. u 18:23

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p