VIJESTI

10 najboljih lookova Megan Fox

Ona zna kako izgledati seksi

Mogli bi biti zlobni i reći kako Megan Fox ne mijenja lookove nego noseve, ali to bi bila čista zloba. Megan je bez obzira na sve jedna iznimno seksepilna žena koja se itekako dobro nosi sa svojim izgledom. Uvijek u izazovnim toaletama, sa svojim signature lookom: crvenkastim ružem i smokey eyesom na očima, nije bez razloga proglašena jednom od najseksepilnijih žena na svijetu. Mi donosimo njene najbolje lookove, pa se slobodno inspirirajte.

Veljača, 2004.


Megan je već na početku svoje karijere počela njegovati look seks bombe. Na premijeri filma The Confessions of a Teenage Drama Queen pojavila se sa mnogo sivog sjenila na crnom olovkom obrubljenim očima. Sjajilo i rumenilo bili su decentni i savršeno upotpunili make up, iako nam se čini da ga frizura pomalo narušava.

Lipanj, 2007.


Na jednom snimanju u Londonu Megan je fotografirana s nude lookom s kojim djeluje odmorno, svježe i još više seksi nego sa svojim standardnim make upom. Znamo da je i photoshop imao svoje prste u slici, ali ona je i dalje prekrasna.

Prosinac, 2007.


Megan već počinje izgledati poput Megan koju danas znamo. Crveni sjajni ruž, savršeno definirani luk obrva i malo crnog tuša na kapcima idealni su za suvremeni pin up look.

Rujan, 2008.


Na premijeri filma Eagle Eye svu pažnju je prepustila ogrlici od tirkiza, a nas je počastila prekrasnim smeđim smokey lookom. Prirodno, a istovremeno jako seksi i jednostavno neodoljivo.

Svibanj, 2009.


Megan se uhvatila u koštac sa često nezgodnim narančastim ružem. Iako je rezultat bio polovičan, a make up djelovao pomalo nedovršeno ( a ni frizura joj nije učinila uslugu!), dobiva peticu za hrabrost u odabiru boje.

Lipanj, 2009.


Na njemačkoj premijeri drugog dijela Transformersa izgledala je onako kako svaka žena želi izgledati na vrući ljetni dan. Decentan make up sa savršeno konturiranim obrazima i seksi visokim repom prepustio je pozornicu Meganinim tetovažama i haljini boje vina.

Srpanj, 2009.


Megan se na crvenom tepihu voli istaknuti glamuroznim izgledom,a  drugačije nije bilo ni ovog puta. U bijeloj Armanijevoj toaleti, s crvenim ružom, savršenim tenom i hollywoodskim uvojcima izgledala je poput prave hollywoodske dive iz 1940-ih.

Srpanj, 2009.


Nakon inspiracije u retro stilu, Megan se pronašla u goth subkulturi. Crnina, tamna kosa, tamne oči i ruž boje šljive stoje joj fantastično, ali ljeti bi je radije viđali u malo „lakšim" kombinacijama i tonovima.

Kolovoz, 2010.


Look s dodjele Teen Choice nagrada nam je omiljeni. Nije da ga nismo prije vidjeli, ali sigurno ste uočili kako je Megan na ovoj slici nasmiješena, a uglavnom je vidimo kako pući usne sa seksi pogledom u kameru. Želimo je što češće viđati ovako opuštenu, sretnu i sa savršenim make upom.

Rujan, 2010.


Malo promjene u pin up looku po kojem je poznata. Umjesto klasičnog crvenog ruža za Armanijevu reviju je odabrala pinki ruž (koji je navodno veliki hit nadolazeće godine) s kojim izgleda mlađe i manje ozbiljno, ali i dalje profinjeno.

Borina Kopčić

foto: Marie Claire

Objavljeno: 30.12.2010. u 13:53
Tagovi: Megan Fox, Make up

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p