VIJESTI

10 najzgodnijih žena preko četrdesete

Kako im samo uspijeva!?

Kažu da su četrdesete nove tridesete, ali isto tako kažu da ste stari onoliko koliko se osjećate starima. Ljepotice na našoj listi su vjerovali ili ne, prešle četrdesetu, a izgledaju bolje od većine svojih vršnjakinja. OK, priznajemo koja injekcija botoxa i malo plastične kirurgije nisu bili na odmet, ali još je jako puno razloga zašto se čine mlađima nego što jesu.


1. Jennifer Aniston
Angelina Jolie je šest godina mlađa od Jen, ali ponekad izgleda da je obrnuto. Možda su Angie izmorila djeca, Brad i spašavanje svijeta? Jen i dalje izgleda super u svojoj četrdesetoj (rođena je 1969.), vjerojatno zahvaljujući prirodnom looku koji njeguje od početaka svoje karijere. Igra na kartu dobrice iz susjedstva, a karte su, barem što se izgleda tiče, na njenoj strani.

 


2. Salma Hayek
Meksikanka rođena 1966. osvaja muška srca još od 1995. kada je zavela Antonia Banderasa. Ona je prva meksička glumica slavna i poznata u Hollywoodu još od vremena legendarne Dolores Del Rio, a tome je pridonijela i njena ljepota. Iako joj ponekad prigovaraju zbog dosadne frizure i gustih obrva, geni oca Libanonca i majke Meksikanke su odradili dobar posao.


3. Sarah Jessica Parker

Ne možemo vjerovati da naša Carrie ima već 44 godine!!! Sarah Jessica Parker rođena je 1965. a osim glumom bavi se i dizajniranjem odjeće i parfemima. Ima ogroman nos, ružnu bradu i gadnu bradavicu koje samo dokazuju da je normalna, a svi je obožavamo jer ona je „najseksepilnija ružna žena na svijetu"!


4. Debra Messing

Kad smo gledali Will i Grace obožavali smo njen stil odijevanja, koji je prenosila i izvan malih ekrana. Crvenokosa ljepotica rođena je 1968. a 2002. pronašla je svoje mjesto na listi 50 najzgodnijih ljudi na svijetu magazina People. Da li je potrebno još argumenata zašto je na popisu?


5. Courteney Cox Arquette
Monica iz prijatelja rođena je 1965. i sredinom devedesetih potaknula je žene diljem svijeta da se ošišaju poput nje. Da se lijepi druže s lijepima dokazuje njeno prijateljstvo s Jennifer Aniston. Uvijek nepogrešivo decentna i otmjena, Monica je jedna od američkih miljenica.


6. Marisa Tomei
Lijepa oscarovka (1992.) rođena je 1964., ali to je nije spriječilo da zablista na ovogodišnjoj dodjeli Oscara u bijeloj haljini Ateliera Versace. Zasjenila je i mnogo mlađe kolegice, a o njenoj popularnosti svjedoči i da se pojavila u Simpsonima. Naime, u celebrity svijetu postoji pravilo: „Ako niste bili u Simpsonima, ne postojite!"


7. Brooke Shields

Brooke Shields (1965.) prisutna je u medijima od prve godine života kao model, glumica i spisateljica. Najmlađa je manekenka koja se ikad pojavila na naslovnici Voguea (sa samo 14 godina), a nakon toga je uslijedilo još nekoliko covera modne Biblije i najpoznatija reklama za traperice ikad. Danas je jedna od najzgodnijih showbizz mama, koja se bori protiv predrasuda o postporođajnoj depresiji. Go Brooke!


8. Jodie Foster
Samozatajna glumica rođena je 1962. Iako se damski trudila sačuvati svoju privatnost, mediji su uvijek vapili za njom. Nedavno je objavila da je lezbijka, a nama je jedna od najintrigantnijih glumica svoje generacije i žena koje privlače „onim nečim".


9. Helen Mirren
Iako može većini žena s ove liste biti mama, Helen koja je rođena 1945. drži se bolje nego pola glumica trostruko mlađih od nje. U svojoj karijeri pokupila je sve nagrade koje je mogla, očarala nas pojavljivanjem u crvenom bikiniju i priznanjima da je bila silovana te da je konzumirala kokain u osamdesetima. Svaka čast na hrabrosti!


10. Christy Turlington
Supermodel rođen 1969. dugih deset godina je bila zaštitno lice Calvina Kleina dugih deset godina. Slikala se gola za PETA-u, ima liniju odjeće za jogu Puma Nuala, ženama se smiješi sa reklama za Maybelline, a muškarci i dalje tvrde da nema zgodnijih žena od supermodela.

 

 

(Borina Kopčić)

Objavljeno: 27.07.2009. u 20:23

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p