VIJESTI

10 romantičnih celebrity frizura

Kopirajte ih, jednostavno je
-->--> -->

Nema potrebe zamarati se feniranjem i peglanjem dok vani vlada +30 u sjeni. Ove sezone nosite djevojački neurednu, razbarušenu i prividno nepočešljanu (samo prividno!!!), seksi i opuštenu kosu. Kosa neka bude čista i sjajna, a najvažnije je da ne potrošite preko 10 minuta na friziranje.

1. Sienna Miller
Za Sienninu punđicu najprije odvojite pramenove s vrha glave i lagano ih natapirajte, dok one koji se nalaze postrance zarolajte. Sva tri pramena (natapirani i dva zarolana) svežite u rep koji zatim zarolajte u punđicu. Zanemarite svaki oblik zalizivanja ili peglanja- ova frizura najbolje izgleda kada je neuredna! Ako imate šiške, pustite ih da ležerno padaju ili zadignite preko natapiranog dijela.

Sienna 

2. Peaches Geldof
Za look Peaches Geldof morate imati dugu dugu kosu. Najprije odvojite prednji dio kose koji uokviruje lice i pričvrstite ga ispod vrata da Vam ne smeta. Zatim dio pramenova koji se nalaze iznad uha ispletite u pletenice, najbolje prema gore da prijanjaju uz glavu (tu Vam može pomoći prijateljica), položite jednu do druge i učvrstite. Kosu na tjemenu skupite u rep ili raspustite, kosu uz lice lagano razbarušite i ukrasite pletenice cvijećem.

Peaches  


3. Diane Kruger
Najjednostavnija, a opet jako efektna frizura! Najbolje će izgledati na prirodno valovitoj kosi, a ako niste te sreće, svoju ravnu kosu operite i osušite na zraku lagano ju gnječeći prstima. Uzmite pramenove s lica i lagano ih slažite, bez zalizivanja, pridržavajući drugom rukom rep na tjemenu. Kad ste zadovoljni, skupite sve pramenove u malu punđicu ili rep i ukrasite svjetlucavom špangicom. Frizura mora biti opuštena i pomalo neuredna...

Diane  

 

4. Drew Barrymore

Ovo je uistinu brzo i jednostavno! Zagladite kosu i svežite u visoki konjski rep koji zatim ispletite u pletenicu. Pletenicu omotajte, sakrijte vrhove i pričvrstite ukosnicama. Gotovo!

Drew  


5. Naomi Watts
Kosu skupite u niski rep, koji nemojte pričvrstiti na sredini nego lagano u stranu (zaboravite kiku iznad uha kakvu ste nosili kao klinka, ovaj rep se samo lagano približava uhu). Izvucite nekoliko pramenova sa strane da uokvire lice, rasčupkajte rep prstima i jedan pramen omotajte oko repa da sakrijete gumicu.

Naomi 

6. Kirsten Dunst
Ležerna verzija popularne košnice: kosu na tjemenu natapirajte do željene „visine" i zatim svu kosu skupite u niski rep koji zarolate u punđicu. Oko lica ostavite par pramenova da ležerno padaju i uokviruju lice.

Kirsten 

7. Mischa Barton
Ako imate prirodno ravnu kosu nemojte inzistirati na peglanju. Kosu osušite na zraku povremeno je gnječeći rukama da dobijete lagane valove i pustite je da leprša na ljetnom povjetarcu. Ako niste sigurni da će frizura ostati postojana, stavite manju količinu pjene za kovrčanje nakon pranja.

Mischa  


8. Sarah Jessica Parker
Televizijska Carrie znala nas je očarati divljim kovrčama, ispeglanom kosom i divljim bobom, ali ova jednostavna frizura najprikladnija je za jako dugu, valovitu kosu. Svježe opranu kosu razdijelite po sredini i osušite na zraku, a kad je suha nanesite sredstvo za sjaj kose.

SJP 

9. Elizabeth Jagger
Prirodno kovrčava kosa kao stvorena je za ovu frizuru. Kosu raščešljajte češljem sa širokim zupcima i napravite lagani razdjeljak sa strane. Još samo nanesite sredstvo protiv elektriziranja kose i spremni ste za izlazak!

Elisabeth 

10. Vanessa Hudgens
Frizura zvijezde srednjoškolskog mjuzikla odličan je za gustu, slojevito ošišanu kosu sa šiškama koje rastu jer niste stigli kod frizera. Dakle, napravite neuredan razdjeljak po sredini glave i svežite labavi niski rep. Iz repa izvucite pokoji pramen za dodatnu dozu opuštenosti i ležernosti.

Vanessa 

 

(Borina Kopčić)

Objavljeno: 02.06.2009. u 21:20

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p