VIJESTI

10 ružičastih ruževa za ljeto

Univerzalno dobar

Ružičasti ruž ima mnogo lica, ali jedno od nama najmilijih je ono nude. Nježne nijanse ružičastih ruževa imaju svoje poklonice među ženama diljem svijeta, bez obzira na boju kože, što nas ni malo ne čudi kad znamo koliko je jednostavan za nanošenje, ali i kombiniranje.

E.l.f Minerals Party PinkE.l.f. Minerals Nicely Nude

On pristaje uz bilo koju boju sjenila, uz tamni smokey, ali i može djelovati samostalno bez ostalog make upa. Nježni ružičasti ruževi su ženama često posljednji izlaz kada se jureći ujutro spremaju za posao.

NARS CruisingDior Addict Lip Glow

Bez obzira na sve njegove prednosti, odabir ružičastog ruža se često svede na mukotrpnu potragu po drogerijama i parfumerijama. Da bi skratili muke, nužno je da znate svoj podton kože i u skladu s njim odaberete podton ruža, jer nisu svi ružičasti ruževi isti. Kako bi provjerili svoj podton pogledajte u vene na zapešćima. Ako su ljubičaste, onda ste ružičastog podtona i pristaju vam nijanse s plavim pigmentom u sebi (na internetu je često i navedeno da je nijansa „cool" ili „bluish").

MAC Speed DialMAC Angel

Spadate li u kategoriju žena sa zelenim žilama, onda ste žutog podtona (na internetu potražite oznake „warm" i „golden"). Ukoliko se ne možete odlučiti koje boje su vam vene- možete nositi sve nijanse, ovisno o tome koliko im je izražena hladna ili topla komponenta.

B.k.

foto: E.l.f., Sephora, Chanel, MAC

Objavljeno: 27.05.2011. u 15:00
Tagovi: ruž

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p