VIJESTI

13 novih nijansi Giorgio Armani ruža

Inovativna i sofisticirana formula

 
Giorgio Armani Beauty svojim inovativnim i sofisticiranim formulama već petnaest godina oplemenjuje i stavlja u prvi plan prirodnu žensku ljepotu. Svi proizvodi iz Armanijeve linije dekorativne kozmetike prepoznatljivi su po raskošnim teksturama koje pobuđuju sva osjetila, rafiniranim nijansama i minimalističkom pakiranju.
 
Danas s ponosom predstavljamo ROUGE D’ARMANI, s kanadskom glumicom Sarah Gadon u ulozi ambasadorice dekorativne kozmetike Giorgio Armani Beauty.

Volim crvene usne zbog toga što uvijek izgledaju glamurozno. Za mene je nanošenje ruža senzualna radnja koja može osnažiti samopouzdanje. Čim nanesete ROUGE d’ARMANI, jasno vam je da je riječ o inovativnoj i neponovljivoj formuli. Postojana je satima, ne suši se i s lakoćom klizi usnama, obavijajući ih prekrasnom bojom satenskog sjaja. Tehnologija 'vezivanja boje' obogaćuje formulu visokokvalitetnim pigmentima koji svaki put pružaju vrhunski učinak”, rekla je Linda Cantello, međunarodna visažistica za Giorgio Armani

Rouge d’Armani neizostavan je Armanijev proizvod čak i za najzahtjevnije žene. Svakodnevno ga koriste i mnogi visažisti širom svijeta. Njegova prozračna formula nježna je poput satena te osigurava iznimnu ugodu i višesatnu postojanost boje (čak šest sati). Stručnjaci iz laboratorija Giorgio Armani Beauty prije petnaest su godina patentirali postupak Micro-fil™, nadahnut pažljivim izborom tkanina slavnog kreatora. Make-up su osmislili kao precizno skrojenu odjeću za ten s učinkom druge kože i suptilnom, prozračnom blistavošću. 
 
Postupak je prilagođen novom ružu zahvaljujući čarobnom vezivanju boje zaštićenom s dvanaest patenata, na kojem su stručnjaci radili sedam godina kako bi stvorili tehnologiju Color Fil. Ruž obavija usne nevidljivim 3D velom koji osigurava besprijekornu postojanost boje. Osam sati nakon nanošenja usne se ne ljušte, a boja ne blijedi. Usne su obavijene svilenkastim sjajem i okupane intenzivnom svjetlošću.
 

Mekoću u fokusu i formule 
- emolijensi i mikronizirane čestice voska klize usnama i povećavaju osjećaj ugode, olakšavajući nanošenje
- sferični mikro pigmenti pod utjecajem tehnologije 'vezivanja boje' obogaćuju nijanse svjetlucavim sjajem
- dva prozračna ulja savršeno se stapaju s usnama, pružajući im osjećaj ugode i satensku mekoću
- usne ostaju hidratizirane tijekom šest sati*
- boja ne blijedi i ne ljušti* se – postojana je svih osam sati*, uz savršeno definirane konture usana.
* Instrumentalno ispitivanje

Savršena ugoda i hidratacija
Samoprocjena 63 žene svih tipova usana koje su testirale ROUGE D’ARMANI u razdoblju od tjedan dana:
- meka tekstura: 100%
- osjećaj ugode na usnama odmah nakon nanošenja: 98,4%
- dugotrajan osjećaj ugode na usnama: 82,3%
- postojanost boje: 90,3%
- postojanost teksture tijekom cijelog dana: 83,9%.

ROUGE d’ARMANI elegantno klizi u minimalističku, crnu lakiranu kutijicu koja se zatvara pomoću ekskluzivnog zatvarača s magnetom. Zahvaljujući prozračnoj teksturi i iznimnom osjećaju ugode koji pružaju besprijekoran rezultat, svi ruževi s Armanijevim potpisom imaju različite funkcije: matiraju usne ili ih obavijaju sjajnim lakiranim slojem, daju im satensku mekoću, pružaju njegu poput balzama. Ekskluzivno dostupni u Douglas parfumerijama: Trg & Arena centar Zagreb
 
Foto: PR
Objavljeno: 27.02.2016. u 11:45

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p