VIJESTI

Povratak kultnog mirisa uz 18-ogodišnju Kate Moss

Reizdanje kultnog mirisa 'Obsession', Calvina Kleina

Kada se mlađahna, tada 18-godišnja Kate Moss, 1993. godine pojavila u reklami Calvin Kleina za parfem Obsession, brzo je postalo jasno kako se radi o mirisu koji će osvojiti brojna srca. Kampanja s Kate na plaži postala je ikoničnom, a Obsession kultnim mirisom. 

Prije gotovo 25 godina, modna zvijezda u usponu, Kate Moss i fotograf Mario Sorrenti, bez ikakve su direkcije i stilistista, šminkera ili frizera, na plaži Djevičanskih otoka snimili video kampanju za novi parfem kuće Calvin Klein. "Bili smo mladi i zaljubljeni, a ja sam ju obožavao fotografirati. Kada smo snimali Obsession, ona je imala 18, a ja 20 i tek smo započinjali svoje živote posve neopterećeni", prisjetio se snimanja Mario Sorrenti. 

Obsession je ubrzo došao na listu omiljenih mirisa, a Kate se brzinom munje uspinjala na ljestvici popularnosti. Calvin Klein je, iskoristivši dosad nigdje viđene kadrove snimljene s mladom Kate Moss, odlučio predstaviti novi miris imena Obsessed namijenjen muškarcima i ženama, a koji će doći u prodaju u 1. srpnja. Nostalgičari za dobrim starim devedesetima će sigurno uživati. 

T.L.
Foto: Calvin Klein

Objavljeno: 26.06.2017. u 14:11

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p