VIJESTI

Ovog Božića darujte čistu ljubav

2 proizvoda koja ljubitelji organske kozmetike žele ispod bora
Alavi
J
oš samo nekoliko dana dijeli nas od Božića. U zraku se osjeća pozitiva predivnog razdoblja adventa. Jedino što bi moglo unijeti nemir u blaženo predblagdansko raspoloženje su gužve i nervoza oko odabira poklona. No, srećom ni to ne mora biti tako.

Nije tajna da žene obožavaju kozmetiku i kada je ona k tome još i certificirano organska zaista ne možemo zamisliti bolji poklon od toga. Alavi je za ove blagdane odlučio dva najprodavanija (i ženama najpoželjnija) proizvoda upakirati u predivni božićni poklon paket dostupan isključivo putem web shopa - 4 ever young. Idealno! Sve možete obaviti bez gužve i iz udobnosti doma. Alavi 4 ever young božićni paket sadrži anti age kremu, 50 ml i noćnu kremu 50 ml - energični duo koji vašoj koži pruža 24-satni anti age učinak.
Alavi
Dragocjena Flora Majestica anti age krema transformira kožu pomoću selekcije dvanaest izuzetno regenerirajućih biljnih ulja i ekstrakata. Zahvaljujući superiornom antioksidativnom i pomlađujućem učinku organskih ulja amaranta, inca inchi & maline koža je svježa, revitalizirana i vidno zategnutija.
Alavi
Flora Majestica noćna krema je izuzetan dar prirode koji će otkriti vaš mladenački sjaj i intenzivno njegovati kožu. Revolucionarna formula s matičnim stanicama jabuke i hijaluronskom kiselinom, vidno pomlađuje i zateže vašu kožu, dok ekstrakt ljubičastog čička pomaže prirodni regeneracijski proces za svježiju, glađu i sjajniju kožu.

Idealan poklon, već zapakiran i spreman za stvaranje osmjeha na licu, još uvijek stignete naručiti na službenom webshopu!
Objavljeno: 22.12.2016. u 16:22

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p