VIJESTI

20 ljetnih lookova koji se ne zaboravljaju

Retro fotke za inspiraciju

Dosadilo vam je slušati priče svoje mame i bake o tome kako je nekada bilo bolje? Čak i ako je to istina, barem znate kako je ljeto i dalje najopuštenije doba. Godišnji, more, bazeni, pa čak i ostanak u gradu bez prometnih gužvi ne zvuče ni malo loše u usporedbi sa svakodnevicom.

Opremite se svime što vam je potrebno poput Elizabeth Taylor

Ukoliko još uvijek nemate pojma kao ići i što ponijeti sa sobom, pogledajte ove retro fotografije velikih zvijezda koje su postavile univerzalna pravila koje vrijede i danas. Grace Kelly nas je naučila da nikamo ne idemo bez kamere i fotoaparata (iako i mi i vi znamo da se najbolje situacije događaju kada je baterija u punjaču hotelske sobe), a Jackie O kako izgledati chic tijekom razgledavanja znamenitosti.

Naučite pozirati poput Marilyn Monroe

Billie Holiday je postala prepoznatljiva po specifičnoj boji glasa, ali i velikim cvjetovima u kosi koje teško možete nositi izvan ljetne sezone, a Ava Gardner i Audrey Hepburn su nam dokazale da ponekad nije bitno što ćete upecati, nego hoćete li se dobro zabaviti.

Hollywoodske dive već nas desetljećima inspiriraju svojom ljepotom, pa zašto ne bi i dalje, kad su poput vina koje je bolje što je starije.

B.K.

foto: Bellasugar

 

Objavljeno: 03.06.2011. u 17:43

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p