VIJESTI

3 beauty savjeta koje slijede supermodeli

Slavni vizažist podijelio tajne poznatih ljepotica
super  
Sir John Barnett nije samo make up artist koji svoje vještine vježba na licu lijepe Beyonce, već redovito šminka i supermodele poput Chrissy Teigen, Joan Smalls i Karlie Kloss, a trenutačno radi i na razvoju proizvoda za kompaniju L’oreal Paris. Zato nije ni čudo da su svi strani mediji jedva dočekali njegov intervju u kojem je podijelio s javnošću tajne svojeg zanata. Prenosimo vam top tri savjeta ovog vizažista koji će nam svima pomoći očuvati odličan izgled.

Kako postići dobru podlogu za šminkanje?
“Uvijek pristupam klijentici imajući u vidu prvenstveno njezinu kožu. Dobra koža uvijek čini savršenu podlogu za svaki make up pa klijentici priredim pravi mali tretman prije samog šminkanja. Obožavam primijeniti tonik s glikolnom kiselinom za blagi piling efekt i dubinski hidratizirati kožu što povećava njezinu cirkulaciju.”
 
be Sir John Barnett redovito šminka i Beyonce

Što nanositi na lice?
“Ja sam veliki ovisnik o dobroj preparativi. Volim koristiti kremu za područje oko očiju na cijelome licu, a kreme za lice na tijelu zato što se obično radi o koncentriranijim proizvodima koji se bolje upijaju. Kad šminkam svoje klijentice, pristupam im kao da će pokazati cijelo svoje tijelo. Većina žena misli da dobra šminka prestaje na liniji čeljusti, ali ja mislim da i dekolte, leđa i noge moraju jednako zasjati.”

Što jesti za ljepotu iznutra?
“Svakako kelj. Kelj je prepun vitamina K koji stimulira cirkulaciju i regulira staničnu izmjenu. Obožavam holistički pristup ljepoti.”

J. S.
Foto: Instagram
Objavljeno: 25.04.2015. u 10:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p