VIJESTI

3 chic frizure idealne za dane kad nemate vremena

Brzo, jednostavno i šarmantno
hair
 
Jedan od nedosanjanih snova svake žene je da nam ujutro ne treba pola sata za frizuru već svega nekoliko minuta, zar ne? Ukoliko niste primorani svaki dan nositi formalnu frizuru, i ukoliko vam dužina kose to omogućuje, preporučujemo vam 3 nevjerojatno brze frizure koje će spasiti svako jutro kad sa svojom kosom jednostavno ne možete izaći na kraj.

Rock chic 'neuredna' frizura
Na one dane kad imate osjećaj da baš ništa ne možete s kosom, ova frizura je idealan izbor. Dapače, što je kosa neurednija (pritom ne mislimo prljava), to će vam ovu frizuru biti jednostavnije napraviti. Savršena je za one frizure koje naprijed imaju nekoliko šarmantno nestašnih kraćih pramenova - ostatak kose samo lagano osvježite šamponom za suho pranje kako biste dobili na teksturi i svežite je u neurednu nisku punđicu.
 
hair 
Slatke ukosnice
Ukoliko vam je kosa svježe oprana i želite ukrotiti samo prednje pramenove koji znaju smetati dok nešto radite, samo ih lagano učvrstite ukosnicama od kojih možete složiti sladak trokutić. Ostatak kose pustite da prirodno pada, pogotovo ako je puna, bujna i lagano valovita. 70-te su u modi!
 
hair  
Pletenice, pletenice, pletenice
Pletenice nikada nisu bile ovako moderne kao ove sezone pa zašto ne biste iskoristili tu činjenicu? Na jednoj strani glave odvojite deblji pramen kose, ispletite od njega pletenicu pa ga samospojite s pletenicom koju ste ispleli od donjeg, raspuštenog dijela kose - primjerice dijagonalno. Savršen način da kosi dodate zanimljivu teksturu, zar ne?
 
hair 
J.S.
Foto: Pinterest
Objavljeno: 23.12.2015. u 15:02

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p