VIJESTI

3 načina kako postići prirodniji izgled pudera

Tko ne bi htio savršenu kožu?
foundation 
Želite li puder koji dobro prekriva, ali se ne vidi na koži? Koji se odlično stapa s vašom kožom, ali vam opet daje malo zdrave “boje” u licu? Koji je istovremeno luminozan na koži, ali s kojim se nećete zasjajiti za dva sata?

Neki bi možda konstatirali da ste prezahtjevni, i da jednim proizvodom nije moguće ispuniti baš svaku vašu želju, no srećom, mi znamo da je dobru formulu pudera uvijek moguće učiniti još boljom pametnom aplikacijom. Ukoliko ste pronašli puder koji je zadovoljavajuće pigmentiran i postojan na licu, no želite mu dodati malo ljetnog sjaja, učiniti ga prirodnijim i manje primjetnim na licu, ili možda samo želite pomalo umanjiti njegovu gustoću, zadržavajući i dalje dobru prekrivnu moć, pročitajte naše savjete i doznajte kako.

Aplikacija spužvicom
Umjesto kistom ili prstima, za najprirodniji look odaberite aplikator poput Hello Beauty spužvice iz Bipe ili popularnog Beauty blendera. Namočite je pod vodom, ocijedite i tek zatim njome krenite blendati puder na licu. Taj zanemarivi dio vode u spužvici kojeg uopće nećete osjetiti na licu dat će vam prekrasan, svjež i mladenački izgled kože.
 
beauty
Prskanje termalnom vodom
Nakon što ste napudrali lice, lagano ga poprskajte termalnom vodom na udaljenosti od otprilike 30 centimetara tako da dobijete finu maglicu, i pustite je da se osuši. Ponovno, taj neprimjetni udio vode će savršeno dobro prionuti na puder i učiniti ga daleko manje vidljivim na licu.

Napravite svoju CC kremu
Pri stvaranju posve prirodnog looka na licu može vam pomoći i dodavanje male količine hidratantne kreme puderu. Miješanjem pudera i kreme, dozirat ćete gustoću svojeg novonastalog 2u1 proizvoda tako da dobijete savršeni spoj hidratacije i adekvatne prekrivne moći, a dodatna korist je i to što će vam puder s ovime na licu zadobiti posve svilenkast finiš i postati gotovo nevidljiv.

J.S.
Foto: Pinterest
Objavljeno: 16.08.2015. u 00:00

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p