VIJESTI

3 proizvoda za besprijekoran ten ove jeseni

L'Oréal Paris lansirao je make up novitete

3 proizvoda za besprijekoran ten

Dolaskom novog godišnjeg doba potrebno je promijeniti i kozmetičke proizvode koje smo koristili tijekom toplijih dana. To se posebno odnosi na pudere jer nam na jesen jednostavno ne odgovara ista nijansa niti isti tip podloge.

Kozmetičke kuće znaju kako upravo na jesen osvježavamo svoju kozmetičku torbicu, stoga se uvijek pobrinu da nam ponude novitete koje ćemo rado isprobati. Iz L'Oréal Paris stižu tri nova proizvoda koja će nam ove jeseni jamčiti besprijekoran ten. U pitanju je novi kompaktni puder True Match Prestige, koja poput njegove tekuće inačice, savršeno se stapa s bojom tena i teksturom kože. Ovoj uspješnoj lini pridružuje se i True Match korektor. Delikatna tekstura True Match korektora prikriva nedostatke čime se postiže rezultat savršenog tena. Tehnologija za instant prekrivanje i zaglađivanje smanjuje vidljivost tamnih kolutova tijekom vremena. Tanak film prikriva nepravilnosti, bez linija i bez razmazivanja, a svjetlucavi podpigmenti daju sjaj koži i blistav završni efekt, te zbog toga znakovi umora djeluju umanjeni. Formula sadrži haloxyl koji je poznat po svom svojstvu djelovanja na tamne kolutove i područje oko očiju za postizanje svjetlijeg izgleda. Uz to ultra precizan i mekan vrh četkice omogućuje precizno i izuzetno ugodno nanošenje. Isprobati svakako vrijedi i Infallible kompaktni puder koji jamči dugotrajni mat efekt.

3 proizvoda za besprijekoran ten

True Match kompaktni puder (99,90 kn), TRUE MATCH True Match korektor (66,90 kn) i Infallible kompaktni puder (110,90 kn)

M.D.
Foto: Getty Images, PR

Objavljeno: 15.09.2017. u 13:46

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p