VIJESTI

4 načina kako profinjeno nositi vodeći make up trend

Šljokice su zavladale svijetom make upa
makeup
 
Jedan od trenutačno najpopularnijih trendova u svijetu make upa svakako su - šljokice! Velike, presijavajuće, pomalo kičaste - šljokice u svim varijantama zavladale su modnim pistama i krasile mnoga lica modela, a obzirom da nam se približava najsvečaniji dio godine, donosimo vam top 4 načina kako ih nositi sofisticirano.

Ruku na srce - šljokice, shimmer i glitter nije lako iznijeti na elagantan način. Najvažnije od svega je to da morate biti jako vješti u rukovanju ovim tipom make upa jer on najčešće dolazi kao pigmenti u posebnim kutijicama te se pri aplikaciji make upa vrlo pažljivo postavlja na kapak. Mana mu je i to što se vrlo lako može razletiti s kapka i preslikati na obraze i nos. Nezgodno, zar ne? Ipak, prave trendseterice među nama odvažit će se i isprobati ih - pa makar i u najdecentnijoj varijanti.

1. Labuđe jezero
Dramatične oči, naglašene kombinacijom srebrnog i zlatnog shimmera, uparene su s neutralnim, nude usnama. Naglasak je samo na seksi pogledu.
 
makeup 
2. Plavi mjesec
Ovaj monokromatski look postignut je tako što je sitno plavo svjetlucavo sjenilo postavljeno u unutrašnji kut oka i upareno s plavom točkom na sredini donjeg kapka.
 
makeup 
3. Božićni retro
Klasično izvučen, seksi eyeliner koji prati gornji kapak, uparen je s krupnim bijelim i srebrnim glitterom na donjoj liniji oka.
 
makeup 
4. Grafički eyeliner u svečanom ruhu
Ovaj look moguće je postići korištenjem jednostavnog zlatnog shimmerastog eyelinera, ili lijepljenjem krupnih šljokica uz oko tako da ono daje efekt eyelinera.
 
makeup 
J.S.
Foto: Pinterest
Objavljeno: 07.12.2015. u 13:39

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p