VIJESTI

4 proizvoda za kovrčavu kosu kao iz snova

Proizvodi koji će naglasiti pozitivnu snagu kovrčave kose 
John Frieda lansira liniju Frizz Ease Dream Curls na novu razinu: specifično osmišljenu za kovrčavu kosu, s poboljšanom formulom s hranjivim abesinijskim uljem osigurava optimalnu ravnotežu borbe s neposlušnom i teško ukrotivom kosom, definiranjem kovrča i dugotrajnosti – sve što kovrčava kosa treba za prekrasne, mekane, hidratizirane kovrče.
 
Imati kovrčavu kosu može biti metafora za život: snažna, živahna, nikada dosadna, ali imati kovrče također znači i svakodnevnu borbu i izazove s kovrčama. Gotovo svaka žena s kovrčavom ili valovitom kosom zna da je riječ o neposlušnoj i teško ukrotivoj kosi dok god ne postigne cilj odnosno glatke, podatne i prekrasne kovrče. S gotovo 30 godina iskustva u njezi kose, brend John Frieda posvećen je razumijevanju i ispunjavanju zahtjeva žena, njihove potrebe za njegu kompleksne teksture kose. S lansiranjem linije Frizz Ease, John Frieda prvi je brend za njegu kose koji je posvetio svoje napore za borbu s neukrotivom kosom. Linija se razvijala i sada osigurava proizvode po mjeri svih žena. 


Nadograđena i poboljšana linija John Frieda Frizz Ease Dream Curls s hranjivim uljem i novim mirisom naglašava pozitivnu snagu kovrčave kose i otkiva njezin jedinstveni potencijal. Potpuno novi proizvod - Frizz Ease Dream Curls dubinski regenerator sadrži abesinijsko ulje za ekstra njegu koju kovrčava kosa treba. Kovrčava kosa je suha, neposlušna i teže ukrotiva od ravne kose, zato joj je potreban intenzivan tretman. Ovo prirodno ulje iz etiopijskih visoravni daje kovrčama hranjivost koja im je potrebna i to bez otežavanja kose ili ostavljanja masnog traga. Kosa dobiva zdravi sjaj, osjećaj mekoće i hidratiziranosti.
 
S Frizz Ease Dream Curls šamponom i regenaratorom možete definirati i učvrstiti kovrče već u prvom koraku za njegu kose jer vam proizvodi pretvaraju nestašnu kosu u definirane kovrče koje se lako oblikuju. Nova hranjiva formula sa specijalnim kompleksom koji naglašava kovrče, ojačava strukturu kose, zaglađuje kovrče i daje im veću opuštenost. Kosa je optimalno pripremljena za daljnje oblikovanje kovrča ili valova. 

Frizz Ease Dream Curls dubinski regenerator intenzivan je i hidratantan tretman za kovrče kojima je potrebna dodatna njega. Naglašava i nadopunjuje vrlo suhu kosu i pomaže da se ona lakše oblikuje i raščešlja. Daje joj mekoću i sjaj, hrani i osigurava mekane i zdrave kovrče. 
 
Frizz Ease Dream Curls Daily Styling Spray je proizvod s kojim ćete osvježiti umorne i beživotne i kreirati prekrasne kovrče. Čudotvorno oružje za definirane, prirodne kovrče koje vraća definiranost, elastičnost prirodnih kovrča. Inovativna poboljšana formula prodire u kosu kako bi obnovila elastičnost i ostavila kosu super svilenkastom.

Cijene proizvoda su: šampon i regenerator 63,90 kuna (250 ml), dubinski regenerator 70,70 kuna (150 ml) i sprej za stiliziranje 70,70 kuna (200 ml).

Foto: PR, Zvonimir Ferina
Objavljeno: 24.04.2018. u 13:49

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p