VIJESTI

5 lookova u 5 dana

Rachel McAdams zna kako

Za vrijeme premijere filma Sherlock Holmes, glavna glumica Rachel McAdams se iz eventa u event transformirala i uvijek izgledala zanosno. Naravno, uz nju putuje cijeli tim stručnjaka koji se trude da zablista, ali to ne znači da i vi ne možete učiniti isto!

14. prosinca, London

Na Londonskoj premijeri Rachel je plijenila pažnju svojom debelom pletenicom. Dunkin je počeo plesti riblju kost na vrhu, a kasnije je neuredno ubacivao pramenove za zanimljivu teksturu. make up je prema riječima vizažistice „preslika šminke sa slika iz viktorijanskog razdoblja"- crvene usne, debele obrve i blijedi obrazi.

17. prosinca, New York

„Njena frizura je poludignuta kosa iz jednostavnog razloga- želio sam da Rachel dođe do izražaja." kaže Danilo. Kosu sa strane pričvrstite ukosnicama na tjemenu i nemojte biti preuredni. Oči obrubite tamnom olovkom i razmažite prstima, bogato nanesite smeđe sjenilo, a usne premažite nude sjajilom ili ružem.

12. siječnja, Berlin

Na premijeri u Berlinu pojavila se s frizurom u stilu 1940-ih. „Berlinsko vrijeme i njena haljina inspirirali su me za ovaj look." kaže njen frizer Thomas Dunkin. Kosu uvijte na viklere, a zatim počešljajte četkom od prirodnih vlakana i protresite. Ruž boje vina odlična je zamjena za klasičnu crvenu. Kayleen McAdams (da, Rachel je šminkala njena sestra!) obrve je istaknula i produljila olovkom i stavila parcijalne trepavice uz vajski rub oka. „Kako bi sve izbalansirala pomiješala sam highlighter i bronzer i to koristila umjesto rumenila" kaže Kayleen.

13. siječnja, Madrid

U Madridu je imala neurednu punđu s natapiranim tjemenom, sve zato da bi se istaknuo dramatični make up. „Haljina je bila nude, a Rachel ima svijetlu put pa sam se odlučila za oči boje vina, a najvažnije kod takvog sjenila je razmazivanje. Morate jako puno raditi za savršen look." kaže Kayleen.

15. siječnja, Pariz

„Želio sam prirodan look, pa sam joj dao volumena." kaže danilo za Rachelinu parišku frizuru. Ističe kako ne smijete zaboraviti sprej za sjaj. „Nakon toliko make upa na turneji, željela sam da u Parizu zablista prirodnom ljepotom." ističe McAdams. „Na očima su ružičasto i sivo sjenilo, a na usnama ružičasto sjajilo."

 

Borina Kopčić

Objavljeno: 31.03.2010. u 12:06

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p