VIJESTI

5 najprodavanijih nijansi Chanelova Le Vernisa

Od boje vina do mint zelene
Da kultni Le Vernis iz Chanela već ima popriličnu bazu obožavateljica, više nije ni potrebno napominjati, no u nekoliko godina ipak se iskristaliziralo koje su to nijanse ovog laka za nokte za kojima su žene diljem svijeta doslovno poludjele otkako su lansirane.

Iako svaka nova kreacija iz Chanelova laboratorija podigne prašinu i interes javnosti, s polica beauty kutaka prvo odlaze lakovi za nokte, koji na kupnju mame svojim inovativnim i dugotrajnim formulama te luksuznim teksturama i raskošno pigmentiranim bojama.

U pet najprodavanijih svrstale su se nijanse koje i nisu tako nove; Chanel Le Vernis u nijansi Vamp zapravo je re-edicija jedne vintage nijanse, koja se ove sezone odlično uklopila u trend boje vina. Nakon nje tu je Khaki Vert, istovremeno neutralna i efektna nijansa koja je lansirana u sklopu Chanelove jesenske kolekcije 2010. godine.

Chanel Riva lansirana je iste sezone, a privlačnost mint zelene boje ne blijedi ni ove zime, baš kao ni biserno crne nijanse koja se skriva iza imena Black Pearl, predstavljenog na proljeće 2011. godine. Za kraj, apsolutni 'oldtimer' na listi Le Vernis bestsellera je ton Particuliere, fuzija smeđe i sive boje, koja scenom bez premca vlada već od jeseni 2009.


H.B.
Photo: Chanel

Objavljeno: 06.12.2012. u 16:00

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p