VIJESTI

50 proljetnih celebrity frizura

Odaberite svoju najdražu!

S dolaskom proljeća većina žena poželi promijeniti frizuru, a veliki broj celebsica već je počeo nositi proljetne frizure (usprkos tome što zima kalendarski još uvijek traje). Stoga, ako još uvijek niste pronašli svog favorita među proljetnim frizurama, predlažemo da pogledate našu galeriju u kojoj se krije čak njih 50!

Jedan od istaknutijih trendova ove sezone je valovita kosa koja je nakon dugo vremena potisnula ravnu. Peglu spremite na dno ormara, a izvucite viklere i uvijače za savršene valove poput onih Leighton Meester. Čak i žene s ravnijom kosom mogu uživati u pomalo neurednijoj frizuri nego što su naviknule (uzor: Jennifer Aniston ili Kate Moss). Još uvijek se nose i savršeno okrugli čvrsti valovi u stilu Veronike Lake (u ovom slučaju Pixie Lott), ali njih čuvajte za uistinu posebne prigode.

Na Fashion Week-ovima za ovu sezonu punđa je bila jedna od najtraženijih frizura. Victoria Beckham nosi neurednu punđu na zatiljku, a Courteney Cox večernju verziju iste, uz dodatak nekoliko opuštenih pramenova uz lice. Jessica Alba nosi najveći hit sezone- čvrstu punđicu na vrhu glave, a možete je spustiti nisko i položiti na jednu stranu glave poput Scarlett Johanson. Za većinu punđi potrebna je nešto dulja kosa, pa na vrijeme krenite s puštanjem.

Pletenice, iako već nekoliko sezona trendy, još uvijek nisu nestale. Mijenjaju se samo tehnike pletenja i načini. Pletenicu možete zamotati i u punđu, nositi sa strane (kao Fearne Cotton ili Leona Lewis) ili umjesto rajfa. Ako znate samo isplesti jednostavnu pletenicu, nema veze, a uvijek možete naučiti više pomoću videa kojima je youtube krcat. Bob više nije hit koliki je bio proteklih sezona, ali zvijezde ga i dalje vole. Lily Allen nosi klasični bob s ravnim šiškama, dok Rachel McAdams voli opušteni bob s kovrčama. Danii Minogue ima savršenu frizuru za prijelazno razdoblje s kratke kose u bob.

Žene koje nose kratku kosu često se osjećaju uskraćenima za trendove, ali ove sezone mislilo se i na njih. Osim razbarušene kose kakvu nosi Halle Berry, nosi se i androgeni, zalizani stil. Inspirirajte se fotografijama Ginnifer Goodwin koja je postala prava majstorica nošenja kratke kose (kojom se uostalom i istaknula u Hollywoodu). Prednost kratke kose je i što se svi ukrasi za kosu na njoj mnogo bolje ističu, zato hrabro naprijed.

Borina Kopčić

Objavljeno: 16.03.2010. u 01:09

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p