VIJESTI

7 lekcija koje nas je naučila Jennifer Aniston

Beauty savjeti naše najdraže „prijateljice“

Jenniferka nam se itekako dobro drži! Ponekad na crvenom tepihu zasjeni i dvostruko mlađe kolegice  (sjetite se samo onih fenomenalnih nogu!), a izgleda mlađe od mnogih svojih vršnjakinja. Ok, ok, estetska kirurgija je svakodnevica u Hollywoodu, pa joj možda nije odoljela, ali sve ostaje samo na natpisima jer Jen očito ima fenomenalnog kirurga koji zna što radi. Bez obzira na sve, ne može se osporiti kako Jennifer pršti pozitivnom energijom i zdravim stavom kojeg svi želimo sačuvati.

Nude make up


Dramatične boje mogu izgledati super ako ste jako mladi i imate savršen ten, ali čim se pojave prve bore nanošenje teškog make upa postaje noćna mora. Držite se neutralnih nijansi, baš poput Jennifer i ne pretjerujte u ničemu.

Budite aktivni

O da, znamo da mrzite taj savjet, ne volimo ga ni mi, ali funkcionira! Jen obožava jogu u kombinaciji s joggingom u trajanju od dvadeset minuta jer kaže kako je to najbolja mješavina za dobro držanje i oblikovanje mišića. Nemojte vjerovati na riječ, isprobajte sami.

Istaknite najbolje na sebi


Uporno se pokušavamo sjetiti kada je Jen isticala dekolte. Pamtimo je uglavnom po fenomenalnim nogama i rukama, jer upravo njih uvijek ističe. Vi istaknite figuru pješčanog sata, leđa, dekolte, guzu... što god da vam se najviše sviđa na vlastitom tijelu.

Pijte puno vode

Jennifer navodno pije 12 čaša vode na dan! Ako ona može 12, možete i vi osam, a ako vam je voda bljutava, začinite je s malo limuna.

Zračite, ne sjajite


Jennifer uvijek ima tzv. glow look. Njega teško možete postići s pretjerano šljokičastim proizvodima. Radije birajte nježne sedefaste i kremaste teksture umjesto onih bliještećih.

Keep it simple

Ne, ne morate uvijek imati savršeno izravnanu kosu, make up vrijedan dva sata truda niti savršeno usklađenu modnu kombinaciju. Kad mislite da morate napraviti „još samo jednu sitnicu" odustanite. Čak je i Coco Chanel izjavila da zadnji komad nakita uvijek morate skinuti prije nego izađete iz stana, a znamo da je Coco alfa i omega.

Svežite kosu

Najjednostavniji mogući savjet za trenutke kada bi najradije uzeli škare i izveli Britney Spears performans. Srednje visoki konjski rep možete nositi uistinu uvijek i svuda, samo treba staviti gumicu.

B.K.

foto: Fashionologie, Allure

Objavljeno: 17.04.2011. u 10:12

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p