VIJESTI

8 novih nijansi podloga za blistav ten

3,2,1.. Zablistajte!
Posao, zabava, fotografiranje selfija… moderna je djevojka iznimno aktivna i želi da njezin make up ide u korak s njezinim potrebama. Stoga je YSL Beauté osmislio proizvod uz pomoć kojega će uvijek blistati: TOUCHE ÉCLAT ALL-IN-ONE GLOW FOUNDATION. Tajna je u vodi. 
 
Voda – da, ali ne bilo koja. Nova, pametna formulacija donosi prvu YSL-ovu teksturu koja se iz kremaste pretvara u vodenastu, trenutno hidratizira kožu i daje joj baršunast sjaj. U dodiru s kožom, kremasta se tekstura s 50-postotnim udjelom vode i hidratantnim agensima pretvara u vodenastu. TOUCHE ÉCLAT ALL-IN-ONE GLOW FOUNDATION lako se razmazuje i još lakše stapa s kožom, pružajući prirodan izgled uz prekrivanje vidljivih nepravilnosti. Prekriva poput podloge i pruža dugotrajnu hidrataciju, ostavljajući na koži 'magličast' finish koji ju čini zadivljujuće blistavom. Osam nijansi u samo nekoliko sekundi usavršavaju i hidratiziraju kožu. Pripremite se i zaronite u svjetlost. Čak se i nanosi lako da vam neće trebati zrcalo. Vrijeme je da zablistate. Cijena ovog proizvoda je 384 kune.

TOUCHE ÉCLAT originalna je kombinacija korektora i highlightera koja trenutačno obasjava čarobnom svjetlošću. Otkriva prirodni sjaj i naglašava crte lica, brišući znakove umora i tamne kolute oko očiju. I ove godine kolekcionarsko izdanje je zasjalo u novom ruhu, Monogram Collection. Ikonski, moćan - vječni couture simbol - logotip Cassandra čini otkucaje srca YSL Beauté. Sada, slavno isprepletena slova, Y, S i L pružaju novi doživljaj u ograničenom izdanju Monogram Collection. Prikrivanje, konturiranje, posvjetljivanje…ispunjeni  su svi zahtjevi moderne djevojke koja ne želi ništa manje od besprijekornog tena. Cijena proizvoda je 328 kuna.

 

Foto: PR
Objavljeno: 21.03.2018. u 10:57

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p