VIJESTI

9 najprovokativnijih reklama za parfeme

Golišave ljepotice u poznatim mirisnim reklamama

parfemi
Navikli smo na gole grudi manekenki i modela, no kad se na ogromnom plakatu uz autocestu nađe posve gola Jennifer Lopez ili Charlize Theron u sugestivnoj pozi, to je nešto posve drugačije. Čak i relativno čedne zvijezde pokleknule su pred ponudama luksuznih parfemskih kuća i posudile svoj lik mirisu koji će obilježiti generacije žena diljem svijeta. Donosimo vam kratki pregled reklama koje je obilježila seksualna sugestivnost popularnih celebrityja.
 
Bivši model i autorica Sophie Dahl je 2000. snimila seksi reklamu za Yves Saint Laurentov parfem Opium kojoj je u Velikoj Britaniji bilo zabranjeno postavljanje na jumbo plakate.

YSL
Kapetan Amerika Chris Evans i prekrasna Evan Rachel Wood su ove seksi fotografije snimili 2010. za Guccijev miris Guilty. Ako je suditi po količini prodanih primjeraka ovog mirisa, mnogi žele biti jednako krivi za iste stvari.
 
Gucci
2012. su lansirane fotografije Lady Gage za vlastiti parfem naziva Fame. Iako je reklama sama po sebi imala efekt provokacije, ovi vizuali nisu začudili poznavatelje Gaginog umjetničkog opusa.

lady gaga
Dotad pristojna Keira Knightley skinula je majicu za Chanelov Mademoiselle 2009. godine i pokazala da Francuzi svoje gospođice preferiraju vidjeti u toplesu.
 chanel
Putena Eva Mendes slikala se potpuno gola 2008. za Calvin Kleinov Secret Obsession, a pripadajuća je video reklama zbog eksplicitnog sadržaja čak zabranjena za javno prikazivanje na američkom tržištu.
 
calvin klein
2013. je obilježila Rihannina reklama za autorski parfem naziva Rouge. Iako provokativna, mnogi bi se ipak priklonili stavu da je ovo jedno od skromnijih Rihanninih izdanja.
 
rihanna
Charlize Theron je zvijezda reklame za parfem J’adore L’eau kultnog Diora. Koristeći analogiju da je L’eau prozračnija inačica klasičnog prvijenca imena J’adore, Charlize je u novoj reklami izgubila i ono malo odjeće koju je imala davne 1999.
 charlize

Madonna
se u 53. godini u svojem stilu ponosno isprsila kako bi što bolje predstavila svoj parfem Truth or Dare. Sudeći po slici, kraljica popa je birala izazov, a ne istinu.
 
madonna
Jeniffer Lopez je parfem Glowing s vlastitim potpisom reklamirala u vrlo seksi izdanju bez ijednog komada odjeće. Latino diva je miris opisala kao sapunast i čist, a je li ga vjerno portretirala u reklami, prosudite sami.
 
lopez 
Jelena Skendžić
Foto: PR
Objavljeno: 16.01.2015. u 10:58

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p