VIJESTI

Adriana Lima očarala novim izgledom

Je li Adriana Lima najljepša žena ovogodišnje Met Gale?
adriana 
Na ovogodišnjoj, kineski tematiziranoj Met Gali, pojavile su se brojne slavne ljepotice, no među njima se svojim novim fantastičnim izgledom istaknula tek šačica. Većina je ljepotica išla na klasično lijepi i glamurozni izgled, a rijetke su se dame u zadnji tren odlučile na radikalni zaokret u svojem izgledu.

Katie Holmes je tako neposredno prije odlaska na svečanost svoju standardno prepoznatljivu frizuru zamijenila bob perikom, no ipak nitko nije bio toliko hrabar poput Adriane Lime koja je novim šiškama, te istaknutim usnama i očima svojem uobičajenom izgledu dala dozu egzotične ljepote.
  
adriana
  
Adriana Lima, lice novog Marc Jacobs parfema imena Decadence, na crvenom je tepihu zasjala novim elegantnim izgledom kojeg je upotpunila uparenom crnog bojom vina na haljini i usnama. Adrianine duboke plave oči istaknute su tamnosivim smokey lookom, a u kutu oka srebrni je shimmer dodatno otvorio i obasjao njezin mačkasti pogled.

Za novu frizuru lijepe 33-godišnjakinje zadužen je frizerski salon Anthony Cristiano koji, kako doznajemo, koristi Phyto preparativnu kozmetiku za njegu kose.

J. S.
Foto: Instagram, Getty Images
Objavljeno: 05.05.2015. u 13:10

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p