VIJESTI

Avon avantura u Solarisu

130. rođendan poznatog kozmetičkog brenda

avon solaris
A
vonova proslava 130. rođendana postojanja nije se mogla bolje obilježiti nego predivnim putovanjem u Solaris Beach Resort kraj Šibenika. Doznajte kako nam je bilo i što smo sve novo doznali na Avonovoj konferenciji.

Konferencija brenda Avon održana je u predivnom Solaris Beach Resortu u Hotelu Ivan, a ta prilika iskorištena je i za obilježavanje 130. rođendana postojanja brenda. Ovo je bilo i prvi puta da su mediji prisustvovali na konferenciji pa smo tako mogli vidjeti dodjele nagrada za najbolje Avonove sales leadere. Doznali smo i brojne novitete koje Avon priprema, uključujući i nadolazeću božićnu kolekciju koja nas je oduševila!

avon solaris
avon solaris
Bili smo smješteni u prekrasnom Lifestyle hotelu Jure gdje su nas odmah na početku razveselili predivni Avon pokloni, a najviše nas je iznenadila nova Nutra Effects kolekcija za njegu tijela. Solaris nas je počastio i pravim detoks SPA užitkom pa smo mogle uživati u predivnom bazenu uz svježe smoothieje i voće. Kako ne bi ostali zakinuti za predivnu kulturnu baštinu koju grad Šibenik pruža, obišle smo tvrđave Barone i sv. Mihovil te prošetali centrom. 

avon solaris
avon solaris
avon solaris
Posljednju večer posjetili smo pitoreskno Dalmatinsko Etno Selo koje se nalazi u samom Solarisu gdje smo mogle uživati u domaćim gurmanskim delicijama. Najmirisniji dio Avon avanture zbio se posljednjeg jutra kada je održan Avon Life Brunch na kojem su nam predstavljeni najnoviji Avon parfemi. Muška i ženska verzija Life parfema napravljena je u suradnji s poznatim Kenzom Takadom i ima neodoljiv cvjetni miris. Ova kratka, ali slatka Avon avantura, nije mogla bolje završiti!

avon solaris
avon solaris                       Lucija Josipović iz Avona s predstavnicama medija i blogericama

Tanja Konjevod
Foto: Avon

Objavljeno: 27.09.2016. u 10:50

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p