VIJESTI

Avon započeo suradnju s Fergie

Pjevačica Black Eyed Peasa surađivat će u izradi novog parfema

Kozmetička kuća Avon obznanila je početak poslovne suradnje s pjevačicom, autoricom, modnom kreatoricom i glumicom Fergie, na kreiranju novog Avonovog parfema. Višestruko nagrađivana Fergie utjelovljuje neovisnost, samouvjerenost i ženstvenost, upravo one karakteristike koje promovira Avon.

„Jako sam uzbuđena što ću imati priliku surađivati s Avonom u izradi ovog parfema", izjavila je Fergie i dodala: „Uvijek tražim nove načine kojima bih se izrazila, a parfem je savršena prilika da svoju originalnost i osobnost podijelim sa svojim obožavateljima i korisnicima Avonovih proizvoda. Presretna sam što imam priliku surađivati s kompanijom koju karakterizira velika podrška ženama." Fergie će svoj prvi nastup u ime Avona održati 27. listopada ove godine na nadolazećoj godišnjoj gala večeri Avonove zaklade za žene u New Yorku, gdje će nastupiti kao podrška Avonovim humanitarnim naporima.

Fergie će biti uključena u izradu parfema, i to samog mirisa, ambalaže, imena i marketinške kampanje. Globalno lansiranje parfema očekuje se u kolovozu 2010. dok će u Americi biti dostupan u studenom 2010,  a moći će se nabaviti isključivo preko Avonovih predstavnika diljem svijeta. Fergie se tako priključila nizu celebsa koji promoviraju Avon, a među njima su i Reese Witherspoon, Emanuel Ungaro, Patrick Dempsey i Christian Lacroix.

 

B.K.

Objavljeno: 24.10.2009. u 10:55
Tagovi: Avon, Fergie, parfemi

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p