VIJESTI

Beauty evolucija Sarah Jessice Parker

Kako se mijenjala ova modna ikona?

Teško je reći tko je koga stvorio: Sarah Jessica Parker Carrie ili Carrie Sarah Jessicu Parker, ali jedno je sigurno- njih dvije su toliko povezane da je nemoguće razlučiti jednu od druge. Sarah Jessicu Parker danas znamo kao modnu i beauty ikonu koja nas osvaja svojim kombinacijama i izgledom, ali je li uvijek bilo tako?

1986. i 1988.

SJP je imala sreću u nesreći što nije tipična ljepotica, jer tko zna gdje bi je to dovelo. Izglasana kao najneseksepilnija žena na svijetu možda nije osvojila srca muškaraca, ali zato jest postala draga milijunima žena.

1991. i 1992.

Na samom početku karijere ona je uistinu izgledala poput ružnog pačeta, ali već osamdesetih je znala prepoznati i nositi trendove.

1993. i 2000.

Početkom devedesetih počinje i njena transformacija prema kultnoj SJP kakvu danas poznajemo. Isprobala je štošta- od smeđe kose preko fen frizure do kovrčavog boba, ali bez obzira na sve promjene u povijesti će ostati zapamćena kao najpoznatija kovrčavica malih ekrana.

2001. i 2002.

Sa serijom Seks i grad počinje njen ubrzani uzlet u karijeri, ali i na modnom planu. Uvijek u trendu i pod povećalom, Sarah Jessica je stalno mijenjala stilove i frizure koketirajući sa sleek lookom, divljim kovrčama, ali i retro punđama.

2004. i 2006.

Njene stalne transformacije nas dovode do zaključka kako ona nema prepoznatljivi „signature" look poput Jennifer Aniston, jer njen prepoznatljivi izgled je upravo promjena i stalna potraga za trendom.

2008. i 2009.

Tako je SJP među prvima nosila bob, ali i fascinatore te šešire koji su nalik malim umjetničkim djelima kakve bogate Britanke nose na konjičke utrke.

2010.

Iako Sarah Jessica Parker danas više nije na vrhuncu popularnosti, čak i danas žene dok komentiraju modne revije zanju reći: „Za koga su to napravili? Pa to može nositi samo Carrie!"

Borina kopčić

foto: Bellasugar

Objavljeno: 27.03.2011. u 18:51

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p